Festival Tweetakt: Toverberg (16+) - Desnor (Louis Janssens & Ferre Marnef)

do 01 januari

Festival Tweetakt: Toverberg (16+)

Desnor (Louis Janssens & Ferre Marnef)

Alle voorstellingen tot en met 1 juni gaan niet door. Heb je tickets dan ontvang je hierover bericht van Festival Tweetakt.

Toverberg is geen boekbewerking of afrekening met Thomas Mann: het schrijft verder waar Mann geëindigd is. Met gevoel voor monumentaliteit wil Desnor een nieuwe berg naast De Toverberg van Mann zetten. Via deconstructie van het geschreven materiaal bouwen Louis Janssens en Ferre Marnef een nieuwe, eigentijdse toverberg als reactie op de tegenstellingen, vragen en problemen die deze tijd tekenen.
terug <

voorstellingsinformatie
Locatie
Grote zaal
toverberg_tweetakt
Wannes Cré

Met zijn ‘Toverberg’ legt Desnor een horizontale speelvlakte voor ons neer en zullen we zelf de rolschaatsen aan moeten trekken om ons door dit postmoderne doolhof te navigeren.

Louis Janssens en Ferre Marnef, kernleden van de groep, tekenen voor de hoogtepunten: eerstgenoemde met een dans, de laatste met een geweldige performance die het leven in een kuuroord samenvat in het woord ‘soep’.

Het avontuurlijke kunstenfestival Tweetakt in Utrecht biedt een uitgebreid programma van theater, dans, muziek, beeldende kunst en alles wat daartussen zit. Het festival is dé plek om je te laten verrassen en inspireren door vernieuwende kunst. Niet alleen door nieuwe, jonge talenten gemaakt, maar ook door meer ervaren theatermakers en kunstenaars uit binnen- en buitenland. Naast het programma op De Neude, zijn er ook voorstellingen te bezoeken op unieke locaties en in de Utrechtse theaters, waaronder Theater Kikker.

Wannes Cré
bekijk alle voorstellingen

terug naar boven Λ