Festival Tweetakt: Softies (6+) - fABULEUS/Hanna Mampuys

do 01 januari

Festival Tweetakt: Softies (6+)

fABULEUS/Hanna Mampuys

Alle voorstellingen tot en met 1 juni gaan niet door. Heb je tickets dan ontvang je hierover bericht van Festival Tweetakt.

Drie acrobaten nemen het tegen elkaar op in een fysiek spel: het ene moment ruw en spectaculair, het volgende vloeiend en teder. Ze vechten, springen, duiken en vangen elkaar op. Samen zoeken ze het gevaar op, maar tegelijk komen ze ook gevaarlijk dicht bij elkaar. Softies doorbreekt de clichés over wat stoer is en wat flauw, over hoe meisjes en jongens zich gedragen, over hoe circus of dans er zou moeten uitzien.
terug <

voorstellingsinformatie
Creatie
Hanna Mampuys
Spel
Agustina Ballester, Leon Borgens en Piet Van Dycke
Dramaturgie
Marie Peeters
Artistiek advies
Randi De Vlieghe, Toon Van Gramberen
Productie
fABULEUS
Coproductie
STUK
Met de steun van Circuscentrum, de stad Leuven en de Vlaamse Gemeenschap
Locatie
Grote zaal
sofites_tweetakt
Clara Hermans

‘Softies’ is uitgepuurde en tegelijk heerlijk bonte circusdans zonder woorden, maar vol verrassende vondsten.

Standaard -

Het woord ‘softie’ heeft dan wel een negatieve bijklank, maar zacht en vriendelijk met elkaar omgaan, is veel leuker dan stoer en agressief zijn, is de boodschap.

Het avontuurlijke kunstenfestival Tweetakt in Utrecht biedt een uitgebreid programma van theater, dans, muziek, beeldende kunst en alles wat daartussen zit. Het festival is dé plek om je te laten verrassen en inspireren door vernieuwende kunst. Niet alleen door nieuwe, jonge talenten gemaakt, maar ook door meer ervaren theatermakers en kunstenaars uit binnen- en buitenland. Naast het programma op De Neude, zijn er ook voorstellingen te bezoeken op unieke locaties en in de Utrechtse theaters, waaronder Theater Kikker.

Clara Hermans
bekijk alle voorstellingen

terug naar boven Λ