Festival Tweetakt: Mia Kermis (8+) - Lucinda Ra/Stefanie Claes

do 01 januari

Festival Tweetakt: Mia Kermis (8+)

Lucinda Ra/Stefanie Claes

Alle voorstellingen tot en met 1 juni gaan niet door. Heb je tickets dan ontvang je hierover bericht van Festival Tweetakt.

Vlakbij het huis van Stefanie Claes in Antwerpen is een vondelingenschuif: een luikje waar je anoniem je baby achter kunt laten. Het is een plek die Stefanie mateloos fascineert en die ze probeert te begrijpen. Het beeld van een pasgeboren kind dat werd losgemaakt van zijn/haar wortels leek haar een begin voor een belangrijk verhaal. Mia Kermis is een ode aan alle vondelingen die ooit hebben geleefd, maar ook aan de verbeelding en de nieuwsgierigheid naar onze oorsprong.
terug <

voorstellingsinformatie
Concept, ontwerp en spel
Stefanie Claes
Feedback en dramaturgie
Simon Allemeersch, Barbara Claes en Sofie Van der Linden
Lichtadvies
Iwan Van Vlierberghe
Affichebeeld
Sarah Yu Zeebroek
Ontwerp affiche
Afreux
Productie
Lucinda Ra en Vooruit in samenwerking met DEStudio
Met dank aan
Het Bos en Wp Zimmer
Locatie
Kleine zaal
mia_kermis_tweetakt
Kerlijn van der Cruysen

Het avontuurlijke kunstenfestival Tweetakt in Utrecht biedt een uitgebreid programma van theater, dans, muziek, beeldende kunst en alles wat daartussen zit. Het festival is dé plek om je te laten verrassen en inspireren door vernieuwende kunst. Niet alleen door nieuwe, jonge talenten gemaakt, maar ook door meer ervaren theatermakers en kunstenaars uit binnen- en buitenland. Naast het programma op De Neude, zijn er ook voorstellingen te bezoeken op unieke locaties en in de Utrechtse theaters, waaronder Theater Kikker.

bekijk alle voorstellingen

terug naar boven Λ