Festival Tweetakt: KIER (4+) - hetpaleis/Kim Karssen & Hendrik Kegels

do 01 januari

Festival Tweetakt: KIER (4+)

hetpaleis/Kim Karssen & Hendrik Kegels

Alle voorstellingen tot en met 1 juni gaan niet door. Heb je tickets dan ontvang je hierover bericht van Festival Tweetakt.

KIER neemt je mee op een ruimtereis naar het rijk van de verbeelding. Een reis waar sterren, planeten en kometen je om de oren vliegen. Een reis waarbij de vraag ‘of het allemaal waar is’ overbodig wordt. Want in wat je nog niet kent, schuilen duizend mogelijkheden in plaats van één waarheid. Is het niet veel leuker als alles mogelijk blijft? Als de deur altijd op een kier blijft staan?
terug <

voorstellingsinformatie
Concept en spel
Hendrik Kegels, Kim Karssen
Productie
hetpaleis
Locatie
Grote zaal
kier_tweetakt
Diego Franssens

Het avontuurlijke kunstenfestival Tweetakt in Utrecht biedt een uitgebreid programma van theater, dans, muziek, beeldende kunst en alles wat daartussen zit. Het festival is dé plek om je te laten verrassen en inspireren door vernieuwende kunst. Niet alleen door nieuwe, jonge talenten gemaakt, maar ook door meer ervaren theatermakers en kunstenaars uit binnen- en buitenland. Naast het programma op De Neude, zijn er ook voorstellingen te bezoeken op unieke locaties en in de Utrechtse theaters, waaronder Theater Kikker.

 • kompagnie kistemaker
  >

  Missie Márquez - Op weg naar het einde (delen 10,11 en 12) - Kompagnie Kistemaker

  theater

  Missie Márquez - Op weg naar het einde (delen 10,11 en 12) - Kompagnie Kistemaker

  theater

bekijk alle voorstellingen

terug naar boven Λ