Festival Tweetakt: Het dier, het dier en het beestje (8+) - Theater Artemis

do 01 januari

Festival Tweetakt: Het dier, het dier en het beestje (8+)

Theater Artemis

Alle voorstellingen tot en met 1 juni gaan niet door. Heb je tickets dan ontvang je hierover bericht van Festival Tweetakt.

In een kijkdoos vol dieren, gevoelige snaren en goede bedoelingen maakt Theater Artemis van hele gewone dingen een dromerige ‘musical’. Een fabelachtige voorstelling met live zang en muziek over intern begeleiders, badmintonnen en net even anders zijn. Een gezongen fabel over een doodgewoon meisje van acht.
terug <

voorstellingsinformatie
Regie
Jetse Batelaan
Spel/zang
Sieger Baljon, Tjebbe Roelofs, Anneke Sluiters, Nimuë Walraven
Muziek
Keimpe de Jong
Kostuums
Liesbet Swings
Decorontwerp
Wikke van Houwelingen, Marloes van der Hoek
Lichtontwerp
Bart van den Heuvel
Locatie
Grote zaal
het_die_en_het_beestje_tweetakt
Henk Claassen

Dat Batelaan dit thema van ‘anders zijn’ zo verrassend en tegelijkertijd toegankelijk weet aan te snijden, dankt hij naast zijn exceptionele regisseurskunde aan de bijzondere vormgeving en de vier geestdriftige acteurs die zich vol energie op hun taken storten: Sieger Baljon, Tjebbe Roelofs, Nimuë Walraven en Anneke Sluiters.

Het avontuurlijke kunstenfestival Tweetakt in Utrecht biedt een uitgebreid programma van theater, dans, muziek, beeldende kunst en alles wat daartussen zit. Het festival is dé plek om je te laten verrassen en inspireren door vernieuwende kunst. Niet alleen door nieuwe, jonge talenten gemaakt, maar ook door meer ervaren theatermakers en kunstenaars uit binnen- en buitenland. Naast het programma op De Neude, zijn er ook voorstellingen te bezoeken op unieke locaties en in de Utrechtse theaters, waaronder Theater Kikker.

bekijk alle voorstellingen

terug naar boven Λ