Lente-uitjes: Fat Boys 6+ - Het Ministerie van Onverrichter Zake

  di 25 t/m wo 26 februari

  Lente-uitjes: Fat Boys 6+

  Het Ministerie van Onverrichter Zake

  Thomas is wel 1000 dingen tegelijk. Hij is supersnel, supergrappig, super onhandelbaar, supersnel kwaad, extreem praatgraag, gekmakend positief en een expert op het gebied van knaagdieren en snoep. Zijn hoofd zit zo vol dat er af en toe iets uit moet. Bijvoorbeeld zijn beste vriend Erik (supertraag, superdom en supersterk). Thomas kleurt de wereld vol en stort zich op alles wat er op zijn pad komt.

  Fat Boys is een voorstelling over kinderen die niet passen binnen het systeem en hun eigen weg zoeken om te overleven. Het is een feest van woorden, van nieuwsgierigheid en levenslust. Een familiekomedie met een randje.
  terug <

  koop tickets >
  data & tijden
  voorstellingsinformatie
  spel
  o.a. Niek van der Horst en Kaatje Kooij
  Regie en tekst
  Daniëlle Wagenaar
  Muziek
  Jolle Roelofs
  Locatie
  Kleine Zaal
  fat_boys
  Sanne Peper

  “Soms barst mijn hoofd uit elkaar van de ideeën en de gedachtes en dan moet ik ze eruit werken want anders wordt het veel te druk daarbinnen en dan houd ik mijn adem in maar alle woorden staan te dringen en te gillen hier van binnen.”

  Quote uit Fat Boys 6+

  Het Ministerie van Onverrichter Zake is een nieuw jeugdtheatergezelschap van Niek van der Horst en Daniëlle Wagenaar in samenwerking met verschillende gasten, zoals nu, Eva Zwart. Na het artistiek leiderschap bij het Syndicaat heeft Daniëlle Wagenaar zich de laatste twee jaren gericht op het schrijven van tekst voor jeugd- en volwassentheater. Eva Zwart en Niek van der Horst spelen bij verschillende gezelschappen voor zowel jeugd als volwassenen en hebben meerdere malen samengewerkt. Danielle was eerder in Theater Kikker te zien met de voorstelling Panama 2+ die zij maakte bij Feikes Huis.

  Sanne Peper
  bekijk alle voorstellingen

  terug naar boven Λ