Eenzame kerst met Boesjans - Boesjans

  do 19 t/m ma 23 december

  Eenzame kerst met Boesjans

  Boesjans

  Laat jij op kerstavond steevast je net opgewarmde magnetronmaaltijd op de grond vallen? Heeft de liefde van je leven je dit jaar verlaten? Is de enige kerstkaart die op je deurmat valt die van je moeder? Wat als je uitgerekend rond deze tijd helemaal alleen bent?

  Geen zorgen, er is hoop! Haal de kerstballen maar onder je bed vandaan en vier dit jaar de eenzaamheid met Boesjans. Boesjans omarmt de eenzaamheid door haar van alle kanten toe te lachen. Pijnlijk herkenbaar, altijd over de top; humor gebracht met liefde. Een avond om te huilen van het lachen. Kom je ook?

  EXTRA: op zaterdag 21 en zondag 22 december is er 's middags, van 16u00-17u30, de theatrale wijnproeverij: Kerst met René en Renée van de wijnsommelier. Een ticket voor de wijnproeverij i.c.m. de voorstelling op die dag is met korting te koop via deze link.
  terug <

  koop tickets >
  data & tijden
  voorstellingsinformatie
  website
  spelers
  Milan Boele van Hensbroek, Sofieke de Kater, Matthijs Mahler, Yari van der Linden
  schrijvers
  Koen Caris, Eva Gouda, Renée Kapitein, Boris van Bommel
  regie
  Wilhelmer van Efferink
  muziek & liedteksten
  Mattijs Verhallen
  productie: Ilze Versloot
  Locatie
  Kleine Zaal
  eenzame_kerst_met_boesjans
  Floyd Koster

  Boesjans is comedy, sketch én theater, gemaakt door een gezelschap van acteurs, schrijvers, een muzikant en een regisseur. Tijdens de voorstellingen worden er vele potjes met lonely-kerststal-madness voor je geopend, vol met scènes, sketches en liedjes voor iedereen die ze horen wil (en de rest). Inmiddels fleurt het bonte gezelschap al sinds 2016 ons theater op rond de kerstdagen en lijkt het een heuse traditie te worden. Compleet mét kerst-photobooth en glittertruien. Dus sluit je aan en maak van Boesjans ook jouw kersttraditie!

  bekijk alle voorstellingen

  terug naar boven Λ