Een rampzalig eindejaar met Boesjans - Boesjans

Een rampzalig eindejaar met Boesjans

Boesjans

Door de aangescherpte coronamaatregelen kan deze voorstelling helaas niet doorgaan. Heb je tickets, dan ontvang je van ons bericht.

Deze voorstelling vindt plaats in Het Huis Utrecht.

Boesjans neemt voor eens en voor altijd afscheid van het stomste jaar sinds de uitvinding van de Segway. Maar dat betekent nog niet dat we veilig zijn… Ook in 2021 kan het flink apocalyptisch worden.

Dus pak je antibacteriële handgel en wapen je tegen het onheil dat ons nog te wachten staat. Boesjans neemt je mee langs moerassen van ziektekiemen, zombies, capibara-plagen en een machtsovername door Luxemburg.

Op deze avond vol rampzalige gezelligheid word je voorbereid om het Einde der Tijden een beetje vrolijk tegemoet te treden en samen met Boesjans lachend ten onder te gaan.

Boesjans is een comedy-gezelschap bestaande uit spelers, schrijvers en een muzikant. Gewapend met pruiken, snorretjes en absurditeit brengt Boesjans dynamische voorstellingen met snelle sketches en hilarische liedjes waarin de wonderlijke gedragingen der mensheid op de hak wordt genomen.

 

 
terug <

voorstellingsinformatie
eindregie
René Geerlings
spelers
Boris van Bommel, Floyd Koster, Sabrina Nabermacnack, Eva Zwart
schrijvers
Ashley Boom, Koen Caris, Devon van Cooten, Eva Gouda, Bart Jakobs, Renée Kapitein
muziek & liedteksten
Mattijs Verhallen, Maarten Ebbers
Locatie
Het Huis Utrecht
een_rampzalig_eindjaar_met_boesjans
Armando Branco

Boesjans is comedy, sketch én theater, gemaakt door een gezelschap van acteurs, schrijvers, een muzikant en een regisseur. Tijdens de voorstellingen worden er vele potjes met lonely-kerststal-madness voor je geopend, vol met scènes, sketches en liedjes voor iedereen die ze horen wil (en de rest). Inmiddels fleurt het bonte gezelschap al sinds 2016 ons theater op rond de kerstdagen en lijkt het een heuse traditie te worden. Compleet mét kerst-photobooth en glittertruien. Dus sluit je aan en maak van Boesjans ook jouw kersttraditie!

Het Huis Utrecht x Theater Kikker

In tijden van afstand verbinden Het Huis Utrecht en Theater Kikker zich juist. Waarom? Omdat we graag samenwerken en 1+1 méér is dan twee. De kleine zaal van Theater Kikker, waar vaak nieuwe theatermakers hun podium vinden, heeft jammer genoeg te weinig capaciteit voor ‘anderhalvemetertheater’.  Het Huis Utrecht biedt als huis voor makers ruimte aan talent en nu ook onderdak aan deze voorstellingen. Een mooie match en samenwerking die past bij onze gezamenlijke missie om een plek of juist een podium te zijn voor talent, experiment en onderzoek. Meerwaarde: 6 ‘Kikker’ voorstellingen dit najaar in Het Huis!

 • voorstelling_de_profundis
  >

  De Profundis | Uit de diepte roep ik - Charli Chung / Frascati Producties / Toneelgroep Oostpool

  theater

  De Profundis | Uit de diepte roep ik - Charli Chung / Frascati Producties / Toneelgroep Oostpool

  theater

 • >

  Fritzi - Poezieboys

  theater

  Fritzi - Poezieboys

  theater

 • >

  Best of Fringe: Motherland & Seriously Interrupted Millennial - Fringe Festival Amsterdam / Jip Smit / Wuss

  theater

  Best of Fringe: Motherland & Seriously Interrupted Millennial - Fringe Festival Amsterdam / Jip Smit / Wuss

  theater

bekijk alle voorstellingen

terug naar boven Λ