Een rampzalig eindejaar met Boesjans - Boesjans

  vr 18 t/m ma 21 december

  Een rampzalig eindejaar met Boesjans

  Boesjans

  Bak een appelflap en haal je illegale vuurwerk van zolder! Boesjans neemt voor eens en voor altijd afscheid van het stomste jaar sinds de uitvinding van de Segway. Maar dat betekent nog niet dat we veilig zijn. Dus pak je wc-rollen en antibacteriële-handgel en wapen je tegen het onheil dat ons nog te wachten staat:

  Moordlustige octopussen
  Hagel van scheermessen
  Een machtsovername door Luxemburg

  Want Boesjans zal doorgaan! Door moerassen van ziektekiemen, door stormbanen vol dictators. Wij maken ons op en bereiden jou voor. We leiden je langs het Einde der tijden, zodat jij straks voorbereid bent en beslagen ten vuurzee, oorlogswinter en ijstijd kunt komen.

  Let op: deze voorstelling vindt plaats in Het Huis Utrecht.
  Een_rampzalig_eindejaar_met_Boesjans

  Boesjans is comedy, sketch én theater, gemaakt door een gezelschap van acteurs, schrijvers, een muzikant en een regisseur. Tijdens de voorstellingen worden er vele potjes met lonely-kerststal-madness voor je geopend, vol met scènes, sketches en liedjes voor iedereen die ze horen wil (en de rest). Inmiddels fleurt het bonte gezelschap al sinds 2016 ons theater op rond de kerstdagen en lijkt het een heuse traditie te worden. Compleet mét kerst-photobooth en glittertruien. Dus sluit je aan en maak van Boesjans ook jouw kersttraditie!

  Het Huis Utrecht x Theater Kikker

  In tijden van afstand verbinden Het Huis Utrecht en Theater Kikker zich juist. Waarom? Omdat we graag samenwerken en 1+1 méér is dan twee. De kleine zaal van Theater Kikker, waar vaak nieuwe theatermakers hun podium vinden, heeft jammer genoeg te weinig capaciteit voor ‘anderhalvemetertheater’.  Het Huis Utrecht biedt als huis voor makers ruimte aan talent en nu ook onderdak aan deze voorstellingen. Een mooie match en samenwerking die past bij onze gezamenlijke missie om een plek of juist een podium te zijn voor talent, experiment en onderzoek. Meerwaarde: 6 ‘Kikker’ voorstellingen dit najaar in Het Huis!

  bekijk alle voorstellingen

  terug naar boven Λ