Een antwoord op alle vragen - Laura van Dolron / Cie De Koe

  di 29 t/m do 31 januari

  Een antwoord op alle vragen

  Laura van Dolron / Cie De Koe

  Genoeg eenzame avonden op het toneel; Laura van Dolron gaat samen met Willem de Wolf een antwoord geven op AL JE VRAGEN! Bijgestaan door muzikanten Wilko Sterke en Frank van Kasteren, geven Laura en Willem antwoord op wat het publiek echt weten wil. In hun ‘laboratorium van antwoorden’ worden ze iedere avond weer overvallen door de vragen van het publiek. Er zullen antwoorden zijn die passen bij de vragen, vragen niet gesteld worden waar zij wel het antwoord op hebben en er is een hulplijn van wijze mensen aanwezig. Het publiek ziet de spelers zoeken, worstelen en musiceren. Zo ontstaat er elke avond live een filosofisch theaterconcert vol poëzie, denken, doen, hoop en wanhoop… en misschien zelfs wel één antwoord dat alle vragen overstijgt.
  terug <

  koop tickets >
  data & tijden
  voorstellingsinformatie
  website
  concept
  Laura van Dolron
  tekst, spel
  Laura van Dolron, Willem de Wolf
  muziek
  Wilko Sterke, Frank van Kasteren
  Locatie
  Grote Zaal
  fotografen: Roxanne Hellevoort, Michiel Hendryckx, Wouter Vellekoop, Michiel Voet

  Zelfverklaard stand up filosoof Laura van Dolron is al heel lang een van de favoriete bespelers van ons theater, in de afgelopen twee jaar onder meer met de voorstellingen Liefhebben en Wij.
  Voor Een antwoord op alle vragen gaat ze voor het eerst de samenwerking aan met Willem de Wolf van Cie De Koe, zelf ook schrijver en acteur. Over deze voorstelling zegt ze: “Ik wil meer ruimte in mijn voorstellingen voor het magische ‘hier en nu’ van het theater, omdat ik geleerd heb dat datgene wat er aan de hand is altijd belangrijker en spannender is dan wat je had bedacht. Minder voorbereiden, meer openstaan, minder bedenken, meer luisteren. In deze wereld van Instagram, botox en zorgvuldig vormgegeven Facebook statussen, heb ik behoefte aan echtheid. Een echtheid die ik elke avond met het publiek zal zoeken, in hun vragen en onze antwoorden.”


  terug naar boven Λ