Een antwoord op alle vragen - Laura van Dolron / Cie De Koe

  di 29 t/m do 31 januari

  Een antwoord op alle vragen

  Laura van Dolron / Cie De Koe

  In een laboratorium vol antwoorden bouwt Laura van Dolron een safe space voor vragen. Samen met acteur en schrijver Willem de Wolf en muzikanten Wilko Sterke en Frank van Kasteren nodigt Laura haar publiek uit een vraag op te schrijven. De vragen vormen de basis voor een voorstelling die elke avond live wordt gecomponeerd, op het scherpst van de snede, met humor maar ook met de ambitie om de antwoorden te vinden die het publiek verdient! Zo ontstaat er elke avond een filosofisch theaterconcert vol zoeken en vinden, vol hoop en wanhoop... en misschien zelfs wel één antwoord dat alle vragen overstijgt.
  terug <

  koop tickets >
  data & tijden
  voorstellingsinformatie
  website
  concept
  Laura van Dolron
  spel, muziek & uitvoering
  Laura van Dolron, Willem de Wolf, Frank van Kasteren & Wilko Sterke
  dramaturgie
  Barbara Van Lindt
  Locatie
  Grote Zaal
  Moon Saris

  Zelfverklaard stand up filosoof Laura van Dolron is al heel lang een van de favoriete bespelers van ons theater, in de afgelopen twee jaar onder meer met de voorstellingen Liefhebben en Wij.
  Voor Een antwoord op alle vragen gaat ze voor het eerst de samenwerking aan met Willem de Wolf van Cie De Koe, zelf ook schrijver en acteur. Over deze voorstelling zegt ze: “Ik wil meer ruimte in mijn voorstellingen voor het magische ‘hier en nu’ van het theater, omdat ik geleerd heb dat datgene wat er aan de hand is altijd belangrijker en spannender is dan wat je had bedacht. Minder voorbereiden, meer openstaan, minder bedenken, meer luisteren. In deze wereld van Instagram, botox en zorgvuldig vormgegeven Facebook statussen, heb ik behoefte aan echtheid. Een echtheid die ik elke avond met het publiek zal zoeken, in hun vragen en onze antwoorden.”

  Het is knap hoe creatief en inventief het viertal tot antwoorden komt op vragen die variëren van ‘Wat moet ik doen na mijn afstuderen’ tot ‘Wat is kunst’.

  NRC -

  De schurende vorm creëert een intrigerende microcosmos van de werkelijkheid: een plek waar we ondanks onze grote onderlinge verschillen toch samen vorm aan moeten geven.


  terug naar boven Λ