MOVING FUTURES 11 MAART: DRIE KEER SOLO - Moving Futures

  ma 11 maart

  MOVING FUTURES 11 MAART: DRIE KEER SOLO

  Moving Futures

  Beleef van 11 t/m 13 maart MOVING FUTURES in Theater kikker.

  Het meest spraakmakende werk van vijf landelijke productiehuizen is bijeengebracht in één reizend dansfestival. Van muzikaal duet naar maniakale performance: zie hoe een generatie nieuwe makers de grenzen van dans moeiteloos oprekt. Theater Kikker wordt tijdens MOVING FUTURES ondergedompeld in het veelzijdige universum van de hedendaagse dans. Er is dagelijks een interactief en veelzijdig programma vol dansvoorstellingen, muziek, film, audiovisuele kunst en verdiepende gesprekken.

  Op 11 maart o.a.
  De Frans-Duits-Nederlandse maker Joseph Simon die zich in Chameleon doorheen de kleurrijke bewegingstalen beweegt waarmee hij is opgegroeid. En de markante makers Heather Ware en Hilde Elbers die in hun tweekoppige solo The Beauty of Falling Apart het moment opzoeken waarop de kracht van de natuur verandert van bevrijdend in bedreigend.
  terug <

  koop tickets >
  data & tijden
  voorstellingsinformatie
  website
  concept, choreografie, performance Chameleon
  Joseph Simon
  lichtontwerp Chameleon
  Edwin van Steenbergen
  choreografie en performance The Beauty of
  Hilde Elbers en Heather Ware
  muziek The Beauty of
  Arthus van der Kuip en Jakob Koranyí
  lichtontwerp The Beauty of
  Ellen Knops
  dramaturgie The Beauty of
  Anne-Marije van den Bersselaar en Moos van den Broek
  Locatie
  Grote Zaal
  klik hier voor meer programma
  vx

  Joseph Simon

  Joseph Simon groeide op in verschillende landen en culturen. Zijn brede interesse in dans zorgde ervoor dat hij, naast verschillende talen, kennis opdeed van diverse dansstijlen. Als choreograaf verbindt hij met zijn werk een breed palet aan bewegingsvormen en doet hij onderzoek naar persoonlijke en culturele identiteit.

   

  Heather Ware en Hilde Elbers

  Heather Ware en Hilde Elbers zijn twee markante choreografen en danseressen in het Nederlandse danslandschap. Heather, opgeleid aan de Royal Winnipeg Ballet School en aan de Rotterdamse Dansacademie, is al vijftien jaar één van de gezichtsbepalende dansers bij LeineRoebana. In 2010 ontving ze een Zwaan voor meest indrukwekkende dansprestatie. Hilde studeerde aan de Fontys Dance Academy, gaf tussen 2003 en 2014 mede kleur aan het werk van onder andere Conny Janssen, T.r.a.s.h., Itzik Galili en werd sterdanseres bij Constanza Macras. Hilde was eerder te zien op Moving Futures met The Animated, A Manual for Walking en Yeah but No but Yeah.

  bekijk alle voorstellingen

  terug naar boven Λ