MOVING FUTURES 13 MAART: WAT IS ECHT - WAT IS FAKE? - Moving Futures

wo 13 maart 2019

MOVING FUTURES 13 MAART: WAT IS ECHT - WAT IS FAKE?

Moving Futures

Deze voorstelling is geweest
Benieuwd naar andere voorstellingen van Moving Futures? Bekijk hier alle voorstellingen van Moving Futures
Beleef van 11 t/m 13 maart MOVING FUTURES in Theater kikker.

Het meest spraakmakende werk van vijf landelijke productiehuizen is bijeengebracht in één reizend dansfestival. Van muzikaal duet naar maniakale performance: zie hoe een generatie nieuwe makers de grenzen van dans moeiteloos oprekt. Theater Kikker wordt tijdens MOVING FUTURES ondergedompeld in het veelzijdige universum van de hedendaagse dans. Er is dagelijks een interactief en veelzijdig programma vol dansvoorstellingen, muziek, film, audiovisuele kunst en verdiepende gesprekken.

Op 13 maart o.a.
Bored to Death, een intuïtieve voorstelling van meester observator Judith Clijsters over de doorgedreven fitness en health cultuur. En Emotional Porn: Exhibition of the Self, waarin de ijzersterke drie-eenheid Keren Rosenberg, Tony Markus Sacharias en Nicola Cavalazzi,  je uitnodigt om de invloed van het voortdurend online zijn te onderzoeken, aan de hand van een combinatie van dans en een audiovisuele kunst installatie.
terug <

geweest
voorstellingsinformatie
Locatie
Kleine Zaal
Klik hier voor meer programma
vx
Paul Sixta

Judith Clijsters

Na haar studies aan the Northern School of Contemporary Dance (UK) en tournees met Phoenix Dance Theater (UK), verhuisde Judith in 2010 terug naar Antwerpen, waar ze haar passie en interesse voor lichaamsbeweging én lichaamsbewustzijn voortzette. Zij doet dat via performances, workshops, coaching en eigen werk.

 

Keren Rosenberg, Tony Markus Sacharias, Nicola Cavalazzi

Keren Rosenberg is een Midden-Oosterse performer, maker en bewegingsonderzoeker met Amsterdam als thuisbasis.  Ze danste ze bij gerenommeerde Israëlische gezelschappen en bestudeerde op uitnodiging van Ohad Naharin de Gaga-dansstijl. Met kunstenaars uit verschillende disciplines zoals fotografie, film, design, geluid en theorie gaat ze samenwerkingen aan die resulteren in multidisciplinaire voorstellingen.

De collecties van conceptueel kunstenaar Tony Markus Sacharias (‘best graduate mode’ Gerrit Rietveld Academie 2010) werden veelvuldig gepresenteerd tijdens de Amsterdam Fashion Week (2010/12) en in magazines als  Vogue, Elle, Marie Claire en Glamcult. Hij was tot 2018 ontwerper voor de mannen-vrouwen collectie voor Calvin Klein Jeans en brengt nu zijn passie voor design, performance & visual arts en beweging samen in zijn creatieve bureau ‘Studio 10.04’.

Nicola Cavalazzi is content producer, camera regisseur en oprichter van Subframe Media. Opgroeiend in Italië, Amerika en Nieuw-Zeeland, heeft hij een fascinatie ontwikkeld voor de mens en zijn omgeving. Hij experimenteert voortdurend met nieuwe technologie om krachtige beelden tot leven te wekken.

 • booi_kluiving_de_memers
  >

  De Memers - Booi Kluiving/De Nieuwe Oost

  theater

  De Memers - Booi Kluiving/De Nieuwe Oost

  theater

 • het_leven_zelf_loek_de_bakker
  >

  Het leven zelf - Kikker Stelt Voor: Loek de Bakker/Toneelschuur Producties

  theater

  Het leven zelf - Kikker Stelt Voor: Loek de Bakker/Toneelschuur Producties

  theater

 • voorsteling_ben_bog
  >

  BEN. - BOG. / Het Zuidelijk toneel

  theater

  BEN. - BOG. / Het Zuidelijk toneel

  theater

bekijk alle voorstellingen

terug naar boven Λ