MOVING FUTURES 12 MAART: MUZIEK EN DANS: BLESS YOU TWENTY SOMETHING - Moving Futures

  di 12 maart

  MOVING FUTURES 12 MAART: MUZIEK EN DANS: BLESS YOU TWENTY SOMETHING

  Moving Futures

  Beleef van 11 t/m 13 maart MOVING FUTURES in Theater kikker.

  Het meest spraakmakende werk van vijf landelijke productiehuizen is bijeengebracht in één reizend dansfestival. Van muzikaal duet naar maniakale performance: zie hoe een generatie nieuwe makers de grenzen van dans moeiteloos oprekt. Theater Kikker wordt tijdens MOVING FUTURES ondergedompeld in het veelzijdige universum van de hedendaagse dans. Er is dagelijks een interactief en veelzijdig programma vol dansvoorstellingen, muziek, film, audiovisuele kunst en verdiepende gesprekken.

  Op 12 maart o.a.
  Het hilarische duet Panflutes & Paperwork van choreografe Ingrid Berger Myhre en muzikant Lasse Passage Nøsted, waarin zich een ironisch rollenspel tussen danser en muzikant ontspint. En de Deense Sigrid Stigsdatter, die in haar sensuele en muzikale solo Hope & Heavy Metal elk cliché woest van zich af schudt.
  terug <

  koop tickets >
  data & tijden
  voorstellingsinformatie
  concept, choreografie & dans Hope & Heavy Metal
  Sigrid Stigsdatter Mathiassen
  muziek Hope & Heavy Metal
  Juliet Aaltonen
  concept, performance Panflutes and Paperworks
  Ingrid Berger Myhre, Lasse Passage Nøsted
  Locatie
  Grote Zaal
  Klik hier voor meer programma
  vx
  Sara Anke

  Sigrid Stigsdatter Mathiassen & Juliet Aaltonen

  Sigrid Stigsdatter Mathiassen (1990, DM) is choreograaf, performer en vocalist. Ze voltooide haar studie aan de SNDO (School voor Nieuwe Dans Ontwikkeling – AHK) en won daarmee de Moving Forward Trajectory 2017/18, met Hope & Heavy Metal als resultaat.

  Juliet Aaltonen (1992, UK) is een audio-visuele kunstenaar uit Londen, gevestigd in Amsterdam. Ze studeerde aan de Central Saint Martins, en de Rietveld Academie. Ze werkte samen met internationale dansers, kunstenaars en filmmakers en haar audio en visuele werk werd internationaal tentoongesteld.

   

  Ingrid Berger Myhre & Lasse Passage Nøsted

  Choreografe Ingrid Berger Myhre heeft een uitgelezen kijk op het combineren van tekst, dans, beeld en geluid. Op intelligente en subtiele wijze maakt ze haar werk toegankelijk voor een breed publiek. Lasse Passage Nøsted is als componist geïnteresseerd in compositie en het performatieve aspect van live muziek. Beide hebben een luchtige benadering van compositie en een voorkeur voor subtiele humor.

  bekijk alle voorstellingen

  terug naar boven Λ