Winterkost: Doornroosje 3+ - Het Kleine Theater

Winterkost: Doornroosje 3+

Het Kleine Theater

Lang, lang geleden, in een land hier ver vandaan, leefde er eens een lief, vrolijk en vooral nieuwsgierig meisje, met de bijzondere naam Doornroosje. Op haar geboortefeest spreekt een boze fee een vloek over haar uit: ze zou zich op haar 15e verjaardag prikken aan een spinnewiel en sterven.

Maar…. door haar ongeëvenaarde nieuwsgierigheid komt Doornroosje per ongeluk achter het geheim van deze vloek, waardoor ze zelf op onderzoek uitgaat en haar verhaal net even anders loopt. Doornroosje is een vrolijke voorstelling vol humor en met een beetje ontroering.
terug <

voorstellingsinformatie
Concept en regie
Anke Engels en Vimala Nijenhuis
Spel: Nina van Koppen en Bengt Kropmans
Locatie
Kleine Zaal
doornroosje
Studio Loerijzer

Het Kleine Theater bestaat uit actrices Vimala en Anke. Ze maken voorstellingen die leuk zijn voor kinderen, maar zeker ook voor de ouders. Het Kleine Theater wil verhalen vertellen op de meest ambachtelijke manier. Met mooie muziek en gekke personages. Sprookjes waar ze hun eigen draai aan geven, zodat ze niet te eng zijn voor de kleinste en niet saai voor de oudste. Eerder was Roodkapje in Theater Kikker te zien tijdens het Uk&Puk Festival (2019).

bekijk alle voorstellingen

terug naar boven Λ