Winterkost: Doornroosje 3+ - Het Kleine Theater

  do 02 t/m vr 03 januari

  Winterkost: Doornroosje 3+

  Het Kleine Theater

  Lang, lang geleden, in een land hier ver vandaan, leefde er eens een lief, vrolijk en vooral nieuwsgierig meisje, met de bijzondere naam Doornroosje. Op haar geboortefeest spreekt een boze fee een vloek over haar uit: ze zou zich op haar 15e verjaardag prikken aan een spinnewiel en sterven.

  Maar…. door haar ongeëvenaarde nieuwsgierigheid komt Doornroosje per ongeluk achter het geheim van deze vloek, waardoor ze zelf op onderzoek uitgaat en haar verhaal net even anders loopt. Doornroosje is een vrolijke voorstelling vol humor en met een beetje ontroering.
  terug <

  koop tickets >
  data & tijden
  voorstellingsinformatie
  Concept en regie
  Anke Engels en Vimala Nijenhuis
  Spel: Nina van Koppen en Bengt Kropmans
  Locatie
  Kleine Zaal
  doornroosje
  Marjan van Oostrum

  Het Kleine Theater bestaat uit actrices Vimala en Anke. Ze maken voorstellingen die leuk zijn voor kinderen, maar zeker ook voor de ouders. Het Kleine Theater wil verhalen vertellen op de meest ambachtelijke manier. Met mooie muziek en gekke personages. Sprookjes waar ze hun eigen draai aan geven, zodat ze niet te eng zijn voor de kleinste en niet saai voor de oudste. Eerder was Roodkapje in Theater Kikker te zien tijdens het Uk&Puk Festival (2019).

  bekijk alle voorstellingen

  terug naar boven Λ