De Vrije School-de voorstelling - Jos Nargy, Tommy Ventevogel en Kaatje Kooij

  wo 15 t/m do 16 april

  De Vrije School-de voorstelling

  Jos Nargy, Tommy Ventevogel en Kaatje Kooij

  Voor hen die er op hebben gezeten, hadden willen zitten of de kriebels krijgen.

  Kaatje, Tommy en Jos hebben een klik. Zij doorliepen namelijk alle drie de Vrije School. Wel in een andere klas in een andere stad, maar volgens dezelfde onderwijsmethode. Wat is het precies dat hun bindt?

  Het drietal onderzoekt Rudolf Steiner, euritmie, duikt in de antroposofie en vraagt zich af waarom ze over vuur sprongen. En zouden ze hun eigen kinderen ook naar de vrije school doen? Of zien ze daarvan af?

  Zij presenteren, reflecteren, theatraliseren, autobiograferen en euritimiseren hun bevindingen in de meest antroposofische voorstelling van het theaterseizoen. Een reünie-erlebnis voor ex-vrije scholieren en een unieke ‘Vrije School-voor-dummies’ voor buitenstaanders. Neem een kijkje in de wondere wereld van de Vrije School.
  terug <

  koop tickets >
  data & tijden
  voorstellingsinformatie
  concept en spel
  Jos Nargy, Kaatje Kooij en Tommy Ventevogel
  Locatie
  Kleine Zaal
  de_vrije_school

  Theatermakers Jos Nargy, Kaatje Kooij en Tommy Ventevogel duiken voor het eerst samen het creatieve proces in, gedreven door de wil om dit onderzoek uit te voeren. Zo is dit gelegenheidscollectief dat in verschillende samenstellingen eerder samenwerkte (Cloyne door Kaatje en Tommy, Gilminder door Tommy en Jos en Kaatje en Jos in de Werelden van Schalk) erop gebrand om helderheid te verschaffen over hun (on)vergelijkbare schooljeugd.

  bekijk alle voorstellingen

  terug naar boven Λ