De Val van Chris Coubergh - Rosa Ensemble

  vr 10 december

  Het Huis Utrecht

  De Val van Chris Coubergh

  Rosa Ensemble

  Na twee succesvolle seizoenen van De Deense Detective komt ROSA terug met een nieuwe luisterthriller. De Val van Chris Coubergh is een totaalervaring waar filmmuziek, podcast en hoorspel samenkomen. In ROSA’s geluidenfabriek ga je, met een draadloze hoofdtelefoon op, kopje onder in een prachtig klinkend en meeslepend verhaal over grote politieambities en nog groter menselijk falen.

  De Val van Chris Coubergh gaat over een ambitieuze politie-inspecteur die de identiteit moet achterhalen van een onherkenbaar verminkte vreemdeling. Wanneer hij het onderzoek tot een goed einde brengt, heeft hij onbedoeld zijn huwelijk, vaderschap en leven in gevaar gebracht.

  Met De Val van Chris Coubergh maakt ROSA een film-noir voor je oren; live in het theater. Terwijl de acteurs hun dialogen spelen, zie je ook hoe zij ter plekke de geluidseffecten maken en tegelijkertijd alle muziek live spelen. Het verhaal gaat via onze oren recht naar de verbeelding.
  terug <

  tickets >
  data & tijden
  voorstellingsinformatie
  cast
  Anne van Veen, Daniel Cross, Floris van Bergeijk, Florian de Backere en Peter Jessen
  idee en scenario
  Florian de Backere
  muziek en sounddesign
  Floris van Bergeijk
  eindregie
  Ria Marks
  podium beeld
  Eveline Didderen
  geluidstechniek
  Sebastiaan Pos
  scenario advies
  Brian de Vore
  Locatie
  Het Huis Utrecht
  de_val_van_chris_coubergh
  Jelmer de Haas

  Mysterieuze luisterthriller vol aanstekelijke suspense

  Luisterend en kijkend krijg je een verhelderend zicht op het ambachtelijke van een hoorspel. Het aantrekkelijke hier is vooral de evidente lol van het maken.

  Het Utrechtse muziektheater- en kunstcollectief ROSA staat al meer dan 20 jaar voor een mix van muziek en theater, licht en serieus, akoestisch en elektronisch, traditioneel en experimenteel, klassiek en pop. Muziek van ROSA is speels, spannend, theatraal en avontuurlijk, maar soms ook vreemd, weerbarstig en ongrijpbaar. Als een kameleon kan ROSA van kleur verschieten: van hedendaagse muziek, tot ambient en pop. Van veel decibels tot verstilde muziek. Net zo divers zijn de locaties waar ROSA neerstrijkt voor een voorstelling: van operahuis tot schoenendoos en een enkele pijpenla. Eerder presenteerde het collectief in Theater Kikker en op andere locaties hun live hoorspel De Deense Detective. De Val van Chris Coubergh is een opzichzelfstaand vervolg op deze succesvolle serie en was in 2020 al eens te zien Het Huis Utrecht.

  Jelmer de Haas
  bekijk alle voorstellingen

  terug naar boven Λ