De Theatertroep speelt…Vaudeville live show - De Theatertroep

vr 30 t/m za 31 oktober

De Theatertroep speelt…Vaudeville live show

De Theatertroep

Door de aangescherpte coronamaatregelen mogen wij maximaal 30 personen ontvangen.

De Theatertroep speelt wederom, weer of geen weer. Omdat het kan, mag en moet. Met zonder veel risico. Om alles in te halen, op te halen. Zonder het onzichtbare gevaar te ontkennen, miskennen, verkennen. Kom kijken, op veilige afstand en met de nodige maatregelen. Kom kijken, omdat het moet en weer mag, ondanks alles, dankzij alles. De vier voorstellingen zijn los van elkaar te zien maar je kan ook naar alle vier komen kijken! En koop je meer, dan krijg je korting. Dus vul je winkelmand met een hoop Theatertroep en je bent voordelig uit.

Vaudeville de liveshow
Onder het motto ‘drempel omlaag, lat omhoog’ maakt de Theatertroep al zes jaar vaudeville-voorstellingen op festivals en in theaters. In Vaudeville de liveshow haalt het theatercollectief, gewapend met een repertoire van gloednieuwe zelfgeschreven teksten en eeuwenoude acts, genadeloos de actualiteit door de mangel. Het wordt een spectacle coupé in een tv-show setting met afwisselende, uiteenlopende, scènes, sketches, dansjes, slapstick, gedichten, liedjes en teksten.

Meerdere voorstelling van De Theatertroep speelt... zien? Bestel hier om van staffelkorting gebruik te maken.
terug <

uitverkocht >
data & tijden
voorstellingsinformatie
Van en met
Rosa Asbreuk, Patrick Duijtshoff, Cas van Eldonk, Kyrian Esser, Elisabeth ten Have, Timo Huijzendveld, Jordi Möllering, Nicoline Raatgever, Emma Remmelts, Jochum Veenstra, Justin van der Veen en Roos Visser
Locatie
Grote Zaal
vaudeville-theatertroep
Nicole Kienhuis

De Theatertroep bezit het talent om een flauw en uitgekauwd gegeven helemaal uit te buiten, om te draaien of uitentreuren te becommentariëren.

Dat het allemaal raskomedianten zijn met een sterk gevoel voor improvisatie, maakt zo’n middagje en avondje Theatertroep een haast unieke ervaring.

De Theatertroep is een collectief van tien toneelspelers met een herkenbare speelstijl waarin de mechaniek van het theatermaken wordt blootgelegd. Met hun Vaudeville-programma’s maakten ze furore op festival De Parade maar ook bij ons in Theater Kikker, waar het gezelschap het afgelopen seizoen te zien was met een heuse Vaudeville week. Maar ook waren ze te zien met een komedie van Shakespeare (Twelfth Night), een speciaal geschreven stuk van Judith Herzberg (Hoe echt is echt echt) met Zonder toestemming, een verzameling losse theaterscènes en Opgediept, opnieuw een samenwerking met Judith Herzberg. Vorig seizoen was de Theatertroep te zien met Vaudeville IV en Love for Love.

Nicole Kienhuis
 • soula_notos
  >

  Vertel!: Storytellingwalk Utrecht - Soula Notos i.s.m. Theater Kikker

  theater

  Vertel!: Storytellingwalk Utrecht - Soula Notos i.s.m. Theater Kikker

  theater

 • boesjans
  >

  Een rampzalig eindejaar met Boesjans - Boesjans

  theater

  Een rampzalig eindejaar met Boesjans - Boesjans

  theater

 • >

  Terug uit Troje Tweeluik: De wraak van Ifigeneia - Theatergroep Aluin

  theater

  Terug uit Troje Tweeluik: De wraak van Ifigeneia - Theatergroep Aluin

  theater

bekijk alle voorstellingen

terug naar boven Λ