De Theatertroep speelt…Kaal - De Theatertroep

vr 30 oktober t/m zo 01 november

De Theatertroep speelt…Kaal

De Theatertroep

Door de aangescherpte coronamaatregelen mogen wij maximaal 30 personen ontvangen.

De Theatertroep speelt wederom, weer of geen weer. Omdat het kan, mag en moet. Met zonder veel risico. Om alles in te halen, op te halen. Zonder het onzichtbare gevaar te ontkennen, miskennen, verkennen. Kom kijken, op veilige afstand en met de nodige maatregelen. Kom kijken, omdat het moet en weer mag, ondanks alles, dankzij alles. De vier voorstellingen zijn los van elkaar te zien maar je kan ook naar alle vier komen kijken! En koop je meer, dan krijg je korting. Dus vul je winkelmand met een hoop Theatertroep en je bent voordelig uit.

KAAL
Twee stukken voor de prijs van één. Moord op kale man, geschreven door Don Duyns. Een klucht-tragedie over een seriemoordenaar die met de jaarwisseling toeslaat. Wie heeft het gedaan, waarom, waar en met wie? Moord op kale man wordt samen gespeeld met een bewerking van het stuk De Kale zangeres van Ionesco. Een absurdistisch tafereel over sociale omgangsvormen en de leegheid van etiketten en taal.

Meerdere voorstelling van De Theatertroep speelt... zien? Bestel hier om van staffelkorting gebruik te maken.
terug <

laatste kaarten >
data & tijden
voorstellingsinformatie
Van en met
Rosa Asbreuk, Patrick Duijtshoff, Cas van Eldonk, Kyrian Esser, Elisabeth ten Have, Timo Huijzendveld, Jordi Möllering, Nicoline Raatgever, Emma Remmelts, Jochum Veenstra, Justin van der Veen en Roos Visser.
Locatie
Grote Zaal
de_theatertroep_utrecht
Nicole Kienhuis

Maar wat zijn we in al onze ijdele overmoed en zelfopgelegde omgangsvormen toch ook (en vooral) een onuitputtelijke bron van vermaak, en wat weet deze spelerstroupe dat aanstekelijk op toneel te brengen.

Dat het allemaal raskomedianten zijn met een sterk gevoel voor improvisatie, maakt zo’n middagje en avondje Theatertroep een haast unieke ervaring.

De Theatertroep is een collectief van tien toneelspelers met een herkenbare speelstijl waarin de mechaniek van het theatermaken wordt blootgelegd. Met hun Vaudeville-programma’s maakten ze furore op festival De Parade maar ook bij ons in Theater Kikker, waar het gezelschap het afgelopen seizoen te zien was met een heuse Vaudeville week. Maar ook waren ze te zien met een komedie van Shakespeare (Twelfth Night), een speciaal geschreven stuk van Judith Herzberg (Hoe echt is echt echt) met Zonder toestemming, een verzameling losse theaterscènes en Opgediept, opnieuw een samenwerking met Judith Herzberg. Vorig seizoen was de Theatertroep te zien met Vaudeville IV en Love for Love.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 • anoek_nuyens
  >

  De Zaak Shell - Anoek Nuyens & Rebekka de Wit / Frascati Producties

  theater

  De Zaak Shell - Anoek Nuyens & Rebekka de Wit / Frascati Producties

  theater

 • djinns_voorstelling
  >

  Djinns - Ko v.d. Bosch / Likeminds

  theater

  Djinns - Ko v.d. Bosch / Likeminds

  theater

 • voorstelling_herrie
  >

  Herrie - Kikker Stelt Voor: Maja Westerveld i.s.m. Abattoir Fermé & NONA

  theater

  Herrie - Kikker Stelt Voor: Maja Westerveld i.s.m. Abattoir Fermé & NONA

  theater

bekijk alle voorstellingen

terug naar boven Λ