De Theatertroep speelt…Kaal - De Theatertroep

  vr 30 oktober t/m zo 01 november

  De Theatertroep speelt…Kaal

  De Theatertroep

  De Theatertroep speelt wederom, weer of geen weer. Omdat het kan, mag en moet. Met zonder veel risico. Om alles in te halen, op te halen. Zonder het onzichtbare gevaar te ontkennen, miskennen, verkennen. Kom kijken, op veilige afstand en met de nodige maatregelen. Kom kijken, omdat het moet en weer mag, ondanks alles, dankzij alles. De vier voorstellingen zijn los van elkaar te zien maar je kan ook naar alle vier komen kijken! En koop je meer, dan krijg je korting. Dus vul je winkelmand met een hoop Theatertroep en je bent voordelig uit.

  KAAL
  Twee stukken voor de prijs van één. Moord op kale man, geschreven door Don Duyns. Een klucht-tragedie over een seriemoordenaar die met de jaarwisseling toeslaat. Wie heeft het gedaan, waarom, waar en met wie? Moord op kale man wordt samen gespeeld met een bewerking van het stuk De Kale zangeres van Ionesco. Een absurdistisch tafereel over sociale omgangsvormen en de leegheid van etiketten en taal.

  Meerdere voorstelling van De Theatertroep speelt... zien? Bestel hier om van staffelkorting gebruik te maken.
  terug <

  koop tickets >
  data & tijden
  voorstellingsinformatie
  Van en met
  Rosa Asbreuk, Patrick Duijtshoff, Cas van Eldonk, Kyrian Esser, Elisabeth ten Have, Timo Huijzendveld, Jordi Möllering, Nicoline Raatgever, Emma Remmelts, Jochum Veenstra, Justin van der Veen en Roos Visser.
  Locatie
  Grote Zaal
  de-theatertroep
  Laurien Riha

  De Theatertroep is een collectief van tien toneelspelers met een herkenbare speelstijl waarin de mechaniek van het theatermaken wordt blootgelegd. Met hun Vaudeville-programma’s maakten ze furore op festival De Parade maar ook bij ons in Theater Kikker, waar het gezelschap het afgelopen seizoen te zien was met een heuse Vaudeville week. Maar ook waren ze te zien met een komedie van Shakespeare (Twelfth Night), een speciaal geschreven stuk van Judith Herzberg (Hoe echt is echt echt) met Zonder toestemming, een verzameling losse theaterscènes en Opgediept, opnieuw een samenwerking met Judith Herzberg. Vorig seizoen was de Theatertroep te zien met Vaudeville IV en Love for Love.

  • anoek_nuyens
   >

   De Zaak Shell - Anoek Nuyens & Rebekka de Wit / Frascati Producties

   theater

   De Zaak Shell - Anoek Nuyens & Rebekka de Wit / Frascati Producties

   theater

  • vertel
   >

   Vertel!: De Grijns van Een Djin - Jacqueline Korevaar / International Storytelling Festival Amsterdam

   theater

   Vertel!: De Grijns van Een Djin - Jacqueline Korevaar / International Storytelling Festival Amsterdam

   theater

  • >

   Bambie C - Bambie

   theater

   Bambie C - Bambie

   theater

  bekijk alle voorstellingen

  terug naar boven Λ