De Theatertroep speelt…De Bomen, Het Bos - De Theatertroep

  za 31 oktober t/m zo 01 november

  De Theatertroep speelt…De Bomen, Het Bos

  De Theatertroep

  De Theatertroep speelt wederom, weer of geen weer. Omdat het kan, mag en moet. Met zonder veel risico. Om alles in te halen, op te halen. Zonder het onzichtbare gevaar te ontkennen, miskennen, verkennen. Kom kijken, op veilige afstand en met de nodige maatregelen. Kom kijken, omdat het moet en weer mag, ondanks alles, dankzij alles. De vier voorstellingen zijn los van elkaar te zien maar je kan ook naar alle vier komen kijken! En koop je meer, dan krijg je korting. Dus vul je winkelmand met een hoop Theatertroep en je bent voordelig uit.

  De Bomen, Het Bos
  Een montagevoorstelling gebaseerd op Shakespeare’s As you like it. Hierin wordt een groep mensen verbannen naar het bos. Een parade van vreemde en absurde figuren passeren, filosoferen en fileren de liefde. Met teksten van onder andere Shakespeare, Fry and Laury, Monty Python, Symborzka, Noël Coward.

  Meerdere voorstelling van De Theatertroep speelt... zien? Bestel hier om van staffelkorting gebruik te maken.
  terug <

  koop tickets >
  data & tijden
  voorstellingsinformatie
  Van en met
  Rosa Asbreuk, Patrick Duijtshoff, Cas van Eldonk, Kyrian Esser, Elisabeth ten Have, Timo Huijzendveld, Jordi Möllering, Nicoline Raatgever, Emma Remmelts, Jochum Veenstra, Justin van der Veen en Roos Visser.
  Locatie
  Grote Zaal
  de-theatertroep
  Laurien Riha

  De Theatertroep is een collectief van tien toneelspelers met een herkenbare speelstijl waarin de mechaniek van het theatermaken wordt blootgelegd. Met hun Vaudeville-programma’s maakten ze furore op festival De Parade maar ook bij ons in Theater Kikker, waar het gezelschap het afgelopen seizoen te zien was met een heuse Vaudeville week. Maar ook waren ze te zien met een komedie van Shakespeare (Twelfth Night), een speciaal geschreven stuk van Judith Herzberg (Hoe echt is echt echt) met Zonder toestemming, een verzameling losse theaterscènes en Opgediept, opnieuw een samenwerking met Judith Herzberg. Vorig seizoen was de Theatertroep te zien met Vaudeville IV en Love for Love.

  • >

   Istanbul, bericht van de andere kant - Michael Bloos / Stichting Nieuwe Helden

   theater

   Istanbul, bericht van de andere kant - Michael Bloos / Stichting Nieuwe Helden

   theater

  • het_zuidelijk_toneel
   >

   Casting The Pass - Bram Jansen / Het Zuidelijk Toneel

   theater

   Casting The Pass - Bram Jansen / Het Zuidelijk Toneel

   theater

  • laura_van_Dolron
   >

   Kikker Gemist: Wat we normaal niet horen - Laura van Dolron / Het Zuidelijk Toneel

   theater

   Kikker Gemist: Wat we normaal niet horen - Laura van Dolron / Het Zuidelijk Toneel

   theater

  bekijk alle voorstellingen

  terug naar boven Λ