De Theatertroep speelt…De Rinoceros - De Theatertroep

za 31 oktober t/m zo 01 november

De Theatertroep speelt…De Rinoceros

De Theatertroep

Door de aangescherpte coronamaatregelen mogen wij maximaal 30 personen ontvangen.

De Theatertroep speelt wederom, weer of geen weer. Omdat het kan, mag en moet. Met zonder veel risico. Om alles in te halen, op te halen. Zonder het onzichtbare gevaar te ontkennen, miskennen, verkennen. Kom kijken, op veilige afstand en met de nodige maatregelen. Kom kijken, omdat het moet en weer mag, ondanks alles, dankzij alles. De vier voorstellingen zijn los van elkaar te zien maar je kan ook naar alle vier komen kijken! En koop je meer, dan krijg je korting. Dus vul je winkelmand met een hoop Theatertroep en je bent voordelig uit.

De Rhinoceros
Een bizar stuk van Ionesco, passend bij deze bizarre tijd. Een dorp waar alle mensen langzaam veranderen in neushoorns. Een keuze, een ziekte, een vloek of een uitweg? Verzetten of overgeven? Aangevuld met scènes uit De Epidemie van Ionesco, dat hij 50 jaar geleden schreef, maar vandaag de dag bijzonder herkenbaar is.

Meerdere voorstelling van De Theatertroep speelt... zien? Bestel hier om van staffelkorting gebruik te maken.
terug <

uitverkocht >
data & tijden
voorstellingsinformatie
Van en met
Rosa Asbreuk, Patrick Duijtshoff, Cas van Eldonk, Kyrian Esser, Elisabeth ten Have, Timo Huijzendveld, Jordi Möllering, Nicoline Raatgever, Emma Remmelts, Jochum Veenstra, Justin van der Veen en Roos Visser.
Locatie
Grote Zaal
rinoceros_de_theatertroep
Nicole Kienhuis

In deze strak uitgevoerde, razendsnelle bewerking met een aantal ijzersterke massascènes als basis, laat De Theatertroep zien hoe aanstekelijk hysterie is, en hoe ongelukkig logica en gezond verstand zich daar vervolgens toe verhouden.

De Theatertroep is een collectief van tien toneelspelers met een herkenbare speelstijl waarin de mechaniek van het theatermaken wordt blootgelegd. Met hun Vaudeville-programma’s maakten ze furore op festival De Parade maar ook bij ons in Theater Kikker, waar het gezelschap het afgelopen seizoen te zien was met een heuse Vaudeville week. Maar ook waren ze te zien met een komedie van Shakespeare (Twelfth Night), een speciaal geschreven stuk van Judith Herzberg (Hoe echt is echt echt) met Zonder toestemming, een verzameling losse theaterscènes en Opgediept, opnieuw een samenwerking met Judith Herzberg. Vorig seizoen was de Theatertroep te zien met Vaudeville IV en Love for Love.

Nicole Kienhuis
 • what-you-see
  >

  What You See: Radical Tenderness - What You See Festival 2020 / Donna Chittick, Wat We Doen, ea

  dans  theater

  What You See: Radical Tenderness - What You See Festival 2020 / Donna Chittick, Wat We Doen, ea

  dans  theater

 • anoek_nuyens
  >

  De Zaak Shell - Anoek Nuyens & Rebekka de Wit / Frascati Producties

  theater

  De Zaak Shell - Anoek Nuyens & Rebekka de Wit / Frascati Producties

  theater

 • de_theatertroep_speelt
  >

  De Theatertroep speelt…De Bomen, Het Bos - De Theatertroep

  theater

  De Theatertroep speelt…De Bomen, Het Bos - De Theatertroep

  theater

bekijk alle voorstellingen

terug naar boven Λ