Winterkost: De Rattenvanger 6+ - Ida van Dril en Michiel Schreuders

  do 02 t/m vr 03 januari

  Winterkost: De Rattenvanger 6+

  Ida van Dril en Michiel Schreuders

  Aan de rand van Hamelen woont Luca. Hij maakt van oud ijzer een magische fluit. Zodra hij daarop speelt verzamelen alle ratten zich om te luisteren. Hamelen is in handen van de ijdele burgemeester Snijder. Hij belooft iedereen een schone stad maar dan moet je wel voor hem juichen en buigen. Dus alle mensen doen mee want de burgemeester is fantastisch en een schone stad wie wil dat nu niet? Hamelen is geweldig. Zolang je maar niet klaagt. Op een avond wordt er op de deur van de burgemeester geklopt. Als hij opendoet staart hij oog in oog met duizenden ratten. Een spannend avontuur begint...

  De Rattenvanger is een magisch en spannend sprookje met live muziek, poppenspel en veel humor over moed, verleiding en anders durven zijn. Ga mee naar een stad vol …ratten!
  terug <

  koop tickets >
  data & tijden
  voorstellingsinformatie
  Spel
  Ida van Dril
  Muziek en composities
  Michiel Schreuders
  Regie
  Fred Delfgaauw
  Tekst
  Tjeerd Bischoff
  Decor
  Doan Hendriks
  Poppen/kleding
  Kathelijne Monnens
  Locatie
  Grote Zaal
  rattenvanger
  Tanja van Rooden

  De instrumenten zijn, samen met het kundige (poppen)spel van Van Dril, zonder twijfel de sterren van de voorstelling.

  Theaterkrant -

  Hoe spannend en boeiend kan je een verhaal, of beter gezegd de moderne versie van de Rattenvanger van Hamelen, maken voor het hele gezin? Van Dril en Schreuders zijn daar bijzonder goed in geslaagd.

  Theaterparadijs -

  Ida van Dril staat bekend om haar kundige poppenspel. Zij en Michiel Schreuders wonnen met hun succesvolle voorstelling Joris en de draak Het Gouden Eitje van de Parade. Deze moderne versie van het beroemde sprookje werd bejubeld door de pers.

  bekijk alle voorstellingen

  terug naar boven Λ