Lente-uitjes: De onzichtbare man 4+ - Theater Artemis

ma 22 t/m di 23 februari

Lente-uitjes: De onzichtbare man 4+

Theater Artemis

Verstoppertje spelen op filosofisch niveau

Twee artiesten, een theatertechnicus en een muzikant wachten op het begin van hun voorstelling. Alles is er, maar waar blijft toch het publiek? Al snel blijkt dat er meer dingen onzeker zijn. Want, wie speelt er op die piano? Van wie is dat koffiebekertje dat door de lucht zweeft? En welk spook gaat er daar met het verlengsnoer vandoor? Zijn ze er zelf eigenlijk wel? En kun je dat echt zien, of moet je dat maar geloven?

De onzichtbare man gaat over alles dat je niet ziet. En stiekem ook over hoe fijn het is om niet gezien te worden. Een voorstelling met een onnavolgbare logica en humor die jong en oud op het puntje van hun stoel zet.
terug <

tickets >
data & tijden
voorstellingsinformatie
Website
artemis.nl
Regie
Jetse Batelaan
Spel
René van ’t Hof, Marijn Brussaard, Nimuë Walraven
Muziek
Keimpe de Jong i.s.m. Arend Niks
Decorontwerp
Theun Mosk
Assistent decorontwerp
Eva Koopmans
Lichtontwerp
Bart van den Heuvel Kostuums Liesbet Swings
Locatie
Grote Zaal
de_onzichtbare_man
Kurt Van der Elst

Batelaan heeft zichzelf overtroffen. De filosofische grens tussen zichtbaarheid en onzichtbaarheid raakt prachtig aan de emotionele grens tussen lachen en huilen.

Theaterkrant -

Een hilarisch vervolg op hun vorige, bekroonde kleutervoorstelling De man die alles weet.

de Volkskrant

Na het succes van De man die alles weet bundelen artistiek leider van Theater Artemis Jetse Batelaan en acteur René van ‘t Hof opnieuw hun krachten voor De onzichtbare man. De voorstelling werd genomineerd voor de VSCD Mimeprijs en Gouden Krekel en stond in de selectie van Het Theaterfestival. Nu is deze prachtvoorstelling voor jong en oud eindelijk te zien in Theater Kikker.

Kurt Van der Elst
bekijk alle voorstellingen

terug naar boven Λ