De Onzichtbare Domtoren - Zuilens Fanfare Corps

  zo 07 november

  De Onzichtbare Domtoren

  Zuilens Fanfare Corps

  De Domtoren is hét icoon van Utrecht. Dit eeuwenoude gebouw kent een bijzondere geschiedenis. In zijn nieuwste voorstelling neemt Het Zuilens Fanfare Corps je mee op een mysterieuze reis door de Domtoren.

  De reis begint in de kelder waar 700 jaar geleden de eerste steen werd gelegd en eindigt in de toren die vandaag de dag het stralende middelpunt van de bruisende stad Utrecht vormt. Onderweg klinken de typerende fanfareklanken van het fanfare corps, de luidklokken en het carillon en zie je unieke beelden van de Dom die speciaal voor deze voorstelling zijn gemaakt.
  terug <

  tickets >
  data & tijden
  voorstellingsinformatie
  Met medewerking van
  Matthijs Iseger (artistieke vormgeving), Platform82 (video en techniek), Malgosia Fiebig (stadsbeiaardier), het Utrechts Klokkenluiders Gilde, Wouter Iseger (concept en bastrombone)
  Locatie
  Grote Zaal
  De_onzichtbare_dom_voorstelling
  Matthijs Iseger

  Het Zuilens Fanfare Corps maakt vernieuwende en interdisciplinaire voorstellingen. Eerdere successen van het Zuilens Fanfare Corps zijn Wie was De Winter? (2018), Selma: een muzikale reis van Turkije tot Zuilen (2019) en de Zucht van Zuilen (2020). In deze voorstellingen werden theater en muziek gecombineerd. In De onzichtbare Dom wordt film aan deze combinatie toegevoegd. Met zijn nieuwste productie slaat het Zuilens Fanfare Corps daarom een nieuwe weg in.

  bekijk alle voorstellingen

  terug naar boven Λ