De Nieuwe Laura - Laura van Dolron

De Nieuwe Laura

Laura van Dolron

Door de verlening van de lockdown kan deze voorstelling helaas niet doorgaan. Heb je tickets, dan ontvang je van ons bericht.

Ze is er … de nieuwe Laura. De nieuwe Laura breekt met een oude gewoonte, haar perfectionisme. Laura zoekt op het podium naar het onaffe, naar rafelige randen en gouden invallen. Ze neemt het risico om het fout te doen, omdat zij gelooft dat ons verlangen om het goed te doen er voor zorgt dat depressies en burn-outs zo rijk gezaaid zijn. Zij gelooft dat we elkaar met opgepoetste insta foto's en #lovemylife het leven onmogelijk maken. De Nieuwe Laura is een ode aan de kwetsbaarheid, een ontroerende en grappige viering van mens-zijn, waardoor je niet kan wachten om er een rommeltje van te maken, in tijden waarin toch alles anders loopt dan je dacht.

Laura omarmt de imperfectie door iedere avond opnieuw met lege handen de vloer op te gaan om iets te maken wat er nog niet is. Zij vroeg mensen die haar inspireren om verrassingen achter te laten op het podium, spirituele spiekbrieven, een doosje met muziek en voor elke voorstelling een kado, zo is ze solo maar niet alleen.
terug <

voorstellingsinformatie
Tekst en performance
Laura van Dolron en eventuele gasten
Spiekbrieven
Willem de Wolf
Soundtrack
Frank van Kasteren en Wilko Sterke
Decor van cadeau’s
Wikke en Marloes
Licht
Gé Wegman
Techniek
Saskia Koenders
laura_van_dolron_de_nieuwe_laura
Lars van de Brink

Laura van Dolron creëerde een eigen genre, stand-up filosofie. Al jaren zoekt ze naar actualiteit in de maatschappij en in de theaterzaal. Ze ging de afgelopen jaren het theater uit en de wereld in. Daarvan brengt ze verslag uit. Liefst live en zonder voorbedachte rade.

bekijk alle voorstellingen

terug naar boven Λ