Lente-uitjes: De Gruffalo 3+ - Meneer Monster

  do 27 t/m vr 28 februari

  Lente-uitjes: De Gruffalo 3+

  Meneer Monster

  Hij heeft oranje ogen, een tong zwart als drop en paarse stekels van zijn rug tot op zijn kop. Wie kent hem niet? De Gruffalo!

  Een kleine muis loopt door het diepe donkere bos en wordt beslopen door drie dieren die niets liever willen dan hem opeten. Gelukkig weet de muis zijn fantasie te gebruiken en bedenkt hij een list. Maar wat gebeurt er als de muis opeens wordt geconfronteerd met zijn eigen verzinsels? Overwint de kleine muis zijn angsten voor die grote griezel? De Gruffalo is een spannende fysieke slapstickvoorstelling naar het bekende boek van Julia Donaldson & Axel Scheffler.
  terug <

  koop tickets >
  data & tijden
  voorstellingsinformatie
  Regie
  Hans Thissen
  Spel: Stijn Hoes, Gerold Guthman, Henk de Reus, Anton van der Sluis, Freek Nieuwdorp, Nard Verdonschot
  Vormgeving
  Johan en Annemarie Klijn
  Locatie
  Kleine Zaal
  de_gruffalo
  Hans Thissen

  Meneer Monster is een jong en fris jeugdtheatergezelschap dat internationale jeugd- bestsellers tot volwassen jeugdvoorstellingen bewerkt, die zich kenmerken door hun oprechte toon en toegankelijkheid. Als geen ander weet Meneer Monster internationale jeugdliteratuur op het podium tot leven te wekken voor jong en oud. Het collectief maakt theater vol humor, fantasie en verbeeldingskracht. De voorstellingen hebben een stoer en ongepolijst karakter; energiek, fysiek en vol spelplezier. Deze editie van Lente-Uitjes staat Meneer Monster centraal en zie je extra veel voorstellingen van dit kleurrijke gezelschap. In Theater Kikker zie je deze week ook De kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft 2+. Eerder was Meneer Monster ook al in Theater Kikker te zien met de hitvoorstelling De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen 5+.

  bekijk alle voorstellingen

  terug naar boven Λ