De Flutfilosoof - Ronald Hünneman

do 01 januari

De Flutfilosoof

Ronald Hünneman

Filosoof en theatermaker Ronald Hünneman is weer eens vrijgezel en begint op Tinder een zoektocht naar een aantrekkelijke vrouw met gevoel voor ironie. Dag-in-dag-uit glijden honderden foto’s onder zijn vingers door. Om het keuzeproces te vergemakkelijken gaat hij tot zijn eigen verbazing de vrouwen opdelen in categorieën. Dit type vrouw voldoet zeker niet. Dit type zeker wel. En bij deze hangt het er vanaf.

Erg succesvol is zijn aanpak niet. De enkele contacten die hij krijgt stranden tijdens de eerste chatsessies. Maar juist als hij het op wil geven, geeft een stewardess van de KLM een gouden tip die hem een lunch én een dansles met een prachtige vrouw oplevert.

Maar dan het vervolg. De eerste serieuze ontmoeting. Ronald vreest dat ze hem zal gaan bestoken met vragen waar hij een bloedhekel aan heeft: Hoe sta jij in het leven? Wat ben jij ten diepste voor persoon? Welke voorkeursdenkstijl heb jij: rood, blauw, geel of groen? Wat doet er voor jou werkelijk toe? En vooral, waar komen je voorouders eigenlijk vandaan?

Om het gesprek met deze prachtige vrouw, en tot nu toe de enige die wat in hem lijkt te zien, tot een goed einde te brengen smeedt Ronald een ingenieus plan ten einde haar de filosofische onzinnigheid van haar ondervraging in te laten zien.

Maar is haar gevoel voor ironie sterk genoeg om dit plan te laten slagen?
terug <

voorstellingsinformatie
Website
Spel en concept
Ronald Hünneman
Regie
Henk van der Veen
Met medewerking van
Beppie Gerrits, Dorine van der Starre, Isak Hünneman en Milan van der Zwaan
Locatie
Kleine Zaal
bekijk alle voorstellingen

terug naar boven Λ