De Eeuw van de Amateur LIVE - De Eeuw van de Amateur

do 01 januari

De Eeuw van de Amateur LIVE

De Eeuw van de Amateur

In verband met de strengere maatregelen omtrent het Coronavirus wordt deze voorstelling verplaatst naar 19 april.

De Eeuw van de Amateur gaat de theaters in! Botte en Ype, de Bert en Ernie van de Nederlandse podcast, gaan met keukentafel en al op tour, om hun aanstekelijke en licht-neurotische blik op het leven rechtstreeks met de mensheid te delen.

Op het podium vertellen Botte en Ype het verhaal achter de podcast. Ze buigen zich over prozaïsche levenskwesties en diepzinnige trivialiteiten. Ze beantwoorden vragen van theezakjes, laten voor eens en altijd zien hoe je succes uitstraalt op social media en nemen je mee in een wereld waarin schaamte en onzekerheid hand in hand gaan met humor en schoonheid.

De Eeuw de Amateur live is de Eeuw zoals je die gewend bent, maar dan intiemer en theatraler. De Eeuw van de Amaturbo eigenlijk - maar dat vonden we als titel toch net iets té.

De Eeuw van de Amateur is de podcast over ALLES en met meer dan honderdduizend downloads per maand een van de populairste podcasts van Nederland. In september 2018 ontving de Eeuw van de Amateur de BNR Dutch Podcast Award uit handen van Harm Edens en Giel Beelen.

De hosts
Botte Jellema is podcastmaker, radiomaker en journalist. Hij maakt radiodocumentaires en levert bijdragen aan diverse radioprogramma’s van de NPO en VPRO. Hij is als host en producent betrokken bij verschillende podcasts. Kenners noemen hem de podcastkoning van Nederland. Ype Driessen is fotostripmaker. Al twaalf jaar maakt hij autobiografische fotostrips voor zijn website fotostrips.nl . Hij publiceert o.a. in Het Parool, Onze Taal en New Scientist. Ypes fotostrips werden gebundeld in meer dan 15 boeken, waarvan er twee vertaald werden in het Frans. In het voorjaar van 2020 verschijnt zijn langverwachte fotoroman.


terug naar boven Λ