DDD_2022 13 t/m 15: duiding doordringt de dwazen - Rosa Ensemble

  vr 22 t/m zo 24 februari

  DDD_2022 13 t/m 15: duiding doordringt de dwazen

  Rosa Ensemble

  Na een zevendelige serie vorig jaar in TivoliVredenburg, afgesloten met een binge-versie in Kikker tijdens Gaudeamus, is De Deens Detective terug: een nieuw seizoen van het omvangrijke luister-epos, nu te beleven in Theater Kikker. Tekstschrijver Florian de Backere schreef opnieuw een Krimi naar Scandinavisch recept dat zindert van de suspense. De leden van het Rosa Ensemble zorgen voor een muzikale omlijsting die de spanning aanwakkert en nemen tevens de vele personages voor hun rekening.
  In januari en februari elke twee weken splinternieuwe voorstellingen, vier in totaal, steeds met drie afleveringen, die je (tegen gereduceerd tarief) als hele serie, maar ook los kan beleven.
  In de tussenliggende weekends duiken her en der in de stad nog korte pop up-afleveringen op.

  Theater Kikker: vrijdag / zaterdag 20.30 uur, zondag 15.00 uur

  11, 12, 13 januari – deel 1: Dromen doven door daglicht

  25, 26, 27 januari – deel 2: Daarom doolt de Dybbuk

  8, 9, 10 februari – deel 3: Drie dimensies donderen

  22, 23, 24 februari – deel 4: Duiding doordringt de dwazen

   

  Intermezzo's

  17 januari 20.30 uur, Kargadoor – De Dís danst

  30 januari 20.30 uur, EKKO – Drink donker

  16 februari 20.00 uur, TivoliVredenburg – Daderdag
  terug <

  koop tickets >
  data & tijden
  voorstellingsinformatie
  website
  script, spel, foley
  Florian de Backere
  muziek, spel, toetsen, foley
  Floris van Bergeijk
  spel, slagwerk, foley
  Daniel Cross
  spel, viool, foley
  Diamanda Dramm
  spel, trombone, foley
  Koen Kaptijn
  spel, bas, foley
  Peter Jessen
  techniek
  Sebastiaan Pos
  scriptadvies
  Brian de Vore
  spel- en stemadvies
  Bart Kiene
  Locatie
  Kleine Zaal

  Het is 2022. Vier jaar na zijn strafontslag bij de politie vecht Chris Coubergh om het co-ouderschap over zijn zoontje Caspar. Zijn ex-vrouw, een succesvolle officier van justitie, werkt aan een explosieve strafzaak tegen een criminele vastgoedmagnaat. Tijdens een van de zittingen wordt zij bedreigd. Dan verdwijnt de kleine Caspar van de aardbodem – het begin van een gevaarlijke zoektocht, waarbij instanties en hoofdpersonen hun grip op de werkelijkheid lijken te verliezen. De gefrustreerde vader verandert in een geagiteerde dader, en als hoofdverdachte van de vermissing van zijn eigen kind kan Chris Coubergh maar één iemand bedenken die hem in deze penibele situatie zou kunnen helpen: De Deense Detective. Maar was die zelf niet vier jaar geleden spoorloos verdwenen?

  Heb je seizoen 1 gemist of wil je even je geheugen opfrissen? Het eerste seizoen van De Deense Detective is als podcast op iTunes te beluisteren.

  Synopsis afl. 13 t/m 15
  vx

  Het Utrechtse Rosa Ensemble staat al 20 jaar voor een mix van muziek en theater, licht en serieus, akoestisch en elektronisch, traditioneel en experimenteel, klassiek en pop. Muziek van Rosa is speels, spannend, theatraal en avontuurlijk, maar soms ook vreemd, weerbarstig en ongrijpbaar. Als een kameleon kan Rosa van kleur verschieten: van hedendaagse muziek, tot ambient en pop. Van veel decibels tot verstilde muziek. Net zo divers zijn de locaties waar Rosa neerstrijkt voor een voorstelling: van operahuis tot schoenendoos en een enkele pijpenla.

  foto: Wouter Jansen

  terug naar boven Λ