DansClick 16 - DansClick 16

do 02 oktober 2014

DansClick 16

DansClick 16

Drie jonge choreografen, drie dansstukken, één avond. In deze zestiende editie van DansClick jonge choreografietalenten die in verschillende fases van hun loopbaan verkeren: Jasper van Luijk, Joeri Dubbe en Lukáš Timulak. Van Luijk maakt met Previously Cited een intens duet. Kitsune is het nieuwe werk van Dubbe die eerder onder meer de Prijs voor de Nederlandse Dansdagen won. Inmiddels doorgewinterd choreograaf en ex-NDT danser Timulak brengt slapstick met een dubbele bodem in A Game.

EXTRA op wo en do: nagesprek met de choreografen.

let op: bij deze voorstelling zijn er geen rolstoel plaatsen.
terug <

geweest
voorstellingsinformatie
website Dansclick

De succesformule van DansClick biedt het publiek een geweldige ervaring met de nieuwste generatie dansmakers. Op een DansClick-avond kunt u choreografen ontdekken én ontmoeten. Ze zijn in het theater aanwezig en stellen zich in videoportretten vooraf voor. Na afloop is er de Après Dans waarbij het publiek wordt uitgenodigd op het podium onder het genot van een drankje na te praten met de artiesten.

Mooi hoe het ene lijf langzaam de kracht van het andere lijf overneemt.

De Volkskrant over Previously Cited van Jasper van Luijk

Dubbe [is] een choreograaf om in de gaten te houden.

Cultuurbewust.nl

A Game is een soepel, slapstickachtig spel voor twee mannen, de briljant messcherpe en watervlugge Miguel Oliveira en Timulak zelf […]. Het resultaat is vermakelijk.

De Volkskrant over A Game van Lukáš Timulak
Robert Benschop
Robert Benschop
bekijk alle voorstellingen

terug naar boven Λ