DAK (locatievoorstelling) - Als de beren komen

wo 01 juni 2016

DAK (locatievoorstelling)

Als de beren komen

Een man en een vrouw (Bas Keijzer en Malou van Sluis) ontmoeten elkaar op een rand. Hij staat klaar om zijn leven uit te lopen. Maar voor hij dat kan doen, voor iemand ook maar iets kan doen, zien ze hoe aan de horizon twee vliegtuigen op elkaar invliegen. Samen één bal vuur worden, een zon die midden in de stad ondergaat. Dus daar staan ze. DAK is een ontroerende tragikomedie over afscheid nemen en achterblijven, op een bijzondere locatie hoog boven de stad. Een stuk als een zomeravond, waarin de tijd net wat trager loopt, en het net wat later donker wordt.

Belangrijke info
De voorstelling speelt op een buitenlocatie, op het dak van het Apollo Hotel. Daardoor is deze voorstelling niet geschikt voor minder validen (alleen bereikbaar via trappen).
Duur voorstelling: ca 40 min.
Verzamelen en vertrekken vanaf Theater Kikker. 
terug <

geweest
voorstellingsinformatie
Website
Concept
Als de Beren Komen
Tekst
Koen Caris
Regie
Olivier Diepenhorst
Spel
Bas Keijzer, Malou van Sluis
Vormgeving
Eva Jongen
c: Saris & den Engelsman

Intiem, vervreemdend en indrukwekkend tegelijkertijd.

Volkskrant

Acteurs Malou van Sluis en Alex van Bergen en schrijver Koen Caris vormen de kern van het Utrechtse gezelschap Als de Beren Komen. Als de Beren Komen maakt nieuw teksttheater, zowel in de zaal als op locatie. Theater met de voeten in de traditie en het hoofd in het nu. Theater dat de wereld en de mens in al haar verwarring en haar hoop toont. Als de Beren Komen was eerder in Theater Kikker te zien met de voorstelling Berlin, Berlin! De voorstelling DAK was afgelopen zomer te zien op Over het IJ Festival.

Interview met schrijver Koen Caris van het Utrechtse gezelschap Als de Beren Komen
vx
c: Saris & den Engelsman
bekijk alle voorstellingen

terug naar boven Λ