Clubbing - Clubbing

do 12 maart 2015

Clubbing

Clubbing

Waar choreografe Keren Levi in haar zachtaardige en zwoele productie The Dry Piece nog het vrouwelijk lichaam als uitgangspunt koos, slaat ze voor haar nieuwste voorstelling een nieuwe richting in. Clubbing is een akoestische muzikale live happening uitgevoerd door zes dansers. Samen voeren ze een opzwepend ritueel uit waarin dans drummen wordt en drummen dansen. Clubbing is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met componist Tom Parkinson.

EXTRA: nagesprekken met verschillende gasten en performances over gender, seksualiteit en rituelen. Lees meer in het uitklapveld hieronder.
terug <

geweest
voorstellingsinformatie
website Keren Levi
concept, choreografie en compositie
Keren Levi & Tom Parkinson

Keren Levi, choreografe van Israëlische afkomst, woont al bijna twintig jaar in ons land. Ze maakte dansvoorstellingen in Nederland, maar ook daarbuiten. Eervorig seizoen was haar voorstelling The Dry Piece in Theater Kikker te zien.

Clubbing wordt ondersteund door de Coproducers, een initiatief van de Toneelschuur, Theater aan het Spui, Grand Theatre Groningen, De Verkadefabriek, Theater Frascati, De Rotterdamse Schouwburg en Theater Kikker, om bijzonder nieuw aanbod mogelijk te maken en aan een groot en breed publiek te tonen.

Meer informatie over het EXTRA programma rondom Clubbing:
vx
bekijk alle voorstellingen

terug naar boven Λ