Casa Rosa - Rosa Ensemble

  za 06 november t/m za 18 december

  Casa Rosa

  Rosa Ensemble

  Deze voorstelling is geweest
  Benieuwd naar andere voorstellingen van Rosa Ensemble? Bekijk hier alle voorstellingen van Rosa Ensemble
  Buiten is het koud en donker, binnen is het Casa Rosa!

  Het Rosa Ensemble organiseert een minifestival om het nieuwe jaar goed in te luiden. Hoogtepunt is de opname van de live cd Waanzee time (van 16.00 en 17.30 uur). Iedereen ontvangt een gratis download van dit nieuwe album, dus zorg dat je erbij bent!

  Verder geniet je op deze middag van de moody folk klanken van Sommerhus, presenteert Dianne Verdonk haar intrigerende elektronica geluidsinstallaties, beleef je een virtual reality trip met Beast van Stephanie Pan en bezorgt Oorspel je oren een interactief feestje.
  rosa_ensemlbe
  Wouter Jansen

  Het Utrechtse Rosa Ensemble staat al ruim 20 jaar voor een mix van muziek en theater, licht en serieus, akoestisch en elektronisch, traditioneel en experimenteel, klassiek en pop. Muziek van Rosa is speels, spannend, theatraal en avontuurlijk, maar soms ook vreemd, weerbarstig en ongrijpbaar. Als een kameleon kan Rosa van kleur verschieten: van hedendaagse muziek, tot ambient en pop. Van veel decibels tot verstilde muziek. Net zo divers zijn de locaties waar Rosa neerstrijkt voor een voorstelling: van operahuis tot schoenendoos en een enkele pijpenla.

  bekijk alle voorstellingen

  terug naar boven Λ