Bromance - Toneelgroep Oostpool / Theater Sonnevanck

za 28 januari 2017

Bromance

Toneelgroep Oostpool / Theater Sonnevanck

Het veilige dorpsleven van de jongens Tim en Bo wordt op z’n kop gezet als stadsjongen Jonas arriveert. Wat gebeurt er als gevoelens van vriendschap, jaloezie en verliefdheid zich vermengen? Bromance is een tragikomedie over ontluikende liefde en de angst om anders te zijn. Gemaakt door het gouden duo van JONG Oostpool - Joachim Robbrecht en Timothy de Gilde - met de drie talentvolle acteurs Willem Voogd, Daniel Cornelissen en Marius Mensink. Deze voorstelling is de winnaar van de Gouden Krekel 2016, de prijs voor meest indrukwekkende jeugdtheaterproductie. Maar is zeker ook een aanrader voor volwassenen.

Deze voorstelling is geschikt voor jongeren vanaf 15 jaar.

 
terug <

voorstellingsinformatie
website
tekst
Joachim Robbrecht
regie
Timothy de Gilde
vormgeving
Janne Sterke
lichtontwerp
Wiel Coopmans
componist
Bart Rijnink
dramaturgie
Flora Verbrugge
met
Daniel Cornelissen, Marius Mensink en Willem Voogd
Sanne Peper

Een sterke voorstelling over ontluikende homoseksualiteit, met drie fantastische jonge acteurs

Volkskrant -

De chemie tussen de drie spelers is ijzersterk en ze geven zich volledig aan hun rollen over, waardoor er ook veel lucht en humor in het drama aanwezig is.

Theaterkrant -

Ieder jaar maakt Toneelgroep Oostpool in samenwerking met Theater Sonnevanck twee voorstellingen voor jongeren. Bromance was meer dan honderd keer op middelbare scholen te zien (in een tot theater omgebouwde vrachtwagentrailer) en speelde daarnaast in theater De Krakeling te Amsterdam en op festival Hoogte80 in Arnhem. De lyrische reacties van bezoekers van uiteenlopende leeftijden zijn de aanleiding voor deze succesherneming. Toneelgroep Oostpool is een vaste waarden in Theater Kikker. Dit seizoen komt Toneelgroep Oostpool ooknaar Theater Kikker  met de voorstellingen De Onrendabelen (succesvolle drieluik van Joeri Vos) en On The Road naar de gelijknamige roman van Jack Kerouac.

bekijk alle voorstellingen

terug naar boven Λ