Boesjans vreet zich vol - Boesjans

  vr 21 t/m za 22 december

  Boesjans vreet zich vol

  Boesjans

  Misschien voelde je het al het al voorzichtig aankomen: het is weer kerst. En dat betekent eten, ruzie maken met je familie, Mariah Carey, meer eten, kerstkaters, glitterjurken, nog meer eten, iets met een ezel, WHAM en hebben we het al over eten gehad?

  Maar vrees niet, te midden van alles is er ook nog jouw rendier in nood, jouw baken in de stille en heilige nacht: Boesjans. Dus kom je tranen weglachen, je kerstkilo’s verdubbelen en je goede gedrag verdrinken.

  Boesjans is comedy, sketch én theater, gemaakt door een gezelschap van acteurs, schrijvers, een muzikant en een regisseur. Tijdens onze hilarische thema-avonden trekken we een heel potje kerststal-madness voor je open, vol met scènes, sketches en liedjes met iedereen die ze horen wil (en de rest).
  terug <

  koop tickets >
  data & tijden
  voorstellingsinformatie
  Website
  Regie
  Wilhelmer van Efferink
  Muziek
  Mattijs Verhallen
  Spelers
  Eva Zwart, Floyd Koster, Matthijs Mahler, Sabrina NaberMacnack, Jelle Mensink, Erik van Welzen
  Schrijvers
  Eva Gouda, Renée Kapitein, Ashley Boom, Boris Van Bommel, Dirk van Pelt
  Vormgeving & productie
  Diane de Boer
  Techniek
  Naomi van Vroenhoven
  Publiciteit
  Floyd Koster
  Zakelijke leiding
  Jonnie Paling
  Locatie
  Kleine Zaal
  Foto: Floyd Koster

  Boesjans is een comedytheatergezelschap bestaande uit toneelschrijvers en acteurs onder leiding van Wilhelmer van Efferink, die met onvoorspelbare regelmaat nieuwe comedysketches het theater in knallen. Boesjans kan overal en altijd opduiken, bijvoorbeeld met kerst.

  Floyd Koster

  terug naar boven Λ