Boesjans vreet zich vol - Boesjans

do 01 januari

Boesjans vreet zich vol

Boesjans

Misschien voelde je het al het al voorzichtig aankomen: het is weer kerst. En dat betekent eten, ruzie maken met je familie, Mariah Carey, meer eten, kerstkaters, glitterjurken, nog meer eten, iets met een ezel, WHAM en hebben we het al over eten gehad?

Maar vrees niet, te midden van alles is er ook nog jouw rendier in nood, jouw baken in de stille en heilige nacht: Boesjans. Dus kom je tranen weglachen, je kerstkilo’s verdubbelen en je goede gedrag verdrinken.

Boesjans is comedy, sketch én theater, gemaakt door een gezelschap van acteurs, schrijvers, een muzikant en een regisseur. Tijdens onze hilarische thema-avonden trekken we een heel potje kerststal-madness voor je open, vol met scènes, sketches en liedjes met iedereen die ze horen wil (en de rest).
terug <

voorstellingsinformatie
Website
Regie
Wilhelmer van Efferink
Muziek
Mattijs Verhallen
Spelers
Eva Zwart, Floyd Koster, Matthijs Mahler, Sabrina NaberMacnack, Jelle Mensink, Erik van Welzen
Schrijvers
Eva Gouda, Renée Kapitein, Ashley Boom, Boris Van Bommel, Dirk van Pelt
Vormgeving & productie
Diane de Boer
Techniek
Naomi van Vroenhoven
Publiciteit
Floyd Koster
Zakelijke leiding
Jonnie Paling
Locatie
Kleine Zaal
Foto: Floyd Koster

Boesjans is een comedytheatergezelschap bestaande uit toneelschrijvers en acteurs onder leiding van Wilhelmer van Efferink, die met onvoorspelbare regelmaat nieuwe comedysketches het theater in knallen. Boesjans kan overal en altijd opduiken, bijvoorbeeld met kerst.

Floyd Koster

terug naar boven Λ