Best of Fringe Festival 2020 - Emma Buysse en Luna Joosten + Rustâg

  za 06 november t/m za 18 december

  Grote Zaal & Kleine Zaal

  Best of Fringe Festival 2020

  Emma Buysse en Luna Joosten + Rustâg

  Deze voorstelling is geweest
  Benieuwd naar andere voorstellingen van Amsterdam Fringe Festival? Bekijk hier alle voorstellingen van Amsterdam Fringe Festival
  theater // dans // experiment // jong talent

  Amsterdam Fringe Festival gaat op tour met de spraakmakende winnaars van het afgelopen seizoen. Één avond, twee voorstellingen en buitengewoon veel dans- en theatertalent. Zie de makers van de toekomst en laat je verrassen door verleidelijke moves, scherpe humor, out-of-the-box visies en een dikke portie lef.

  programma
  Great People van Emma Buysse + Volgende week zondag van Rustâg

  Over de voorstellingen:
  Great People – Emma Buysse en Luna Joosten

  We zien een eindeloze diepte. Het water staat aan onze lippen. We schreeuwen. We zwijgen. We nuanceren. We wachten op dat ene juiste moment. Op nuchtere wijze bevragen Buysse en Joosten de tijdsgeest. Wanneer doe je het goed en wanneer ben je hypocriet? Een voorstelling over activisme, millennials, hun angsten en idealen.

  Volgende week zondag – Rustâg

  Een gitaar Messias, een punklegende en de mislukte reïncarnatie van een labrador openen een antikraak pannenkoekenhuis in het theater. Volgende week zondag is een speelse verzameling muziek en poëzie, kleinkunst zonder bewijsdrang, maar wel met bier in de brouwerij. Een veganistische liefdesverklaring van ijdele underground jeugd aan de toekomst.
  terug <

  tickets >
  data & tijden
  geweest
  voorstellingsinformatie
  Locatie
  Grote Zaal & Kleine Zaal
  Best_of_Fringe
  Chaudia Willmitzer

  Great People een zeer interessant werk, dat veel vertelt over de vraagstukken van jongeren van nu.

  Volgende week zondag is een anarchistische, vrolijk makende voorstelling. Met veel humor, pakkende liedjes en spoken word zetten de jonge honden van Rustâg een voorstelling neer die reflectieve maatschappijkritiek uitdraagt.

  Fringe Jury 2019

  Elk jaar zie je in Theater Kikker de beste voorstellingen van het afgelopen Amsterdam Fringe Festival. Van 3 – 13 september 2020 vond de vijftiende editie van het Amsterdam Fringe Festival plaats. Elf dagen theater, dans, muziek, performance en experiment van jong en ongetemd talent op meer dan 25 bijzondere locaties in Amsterdam. In de kleine theaters en op onverwachte plekken, zoals een nachtclub, oude school of galerie.

  Annelies Verhelst
  bekijk alle voorstellingen

  terug naar boven Λ