Best of Fringe - Fringe festival Amsterdam

za 16 februari 2019

Best of Fringe

Fringe festival Amsterdam

Deze voorstelling is geweest
Benieuwd naar andere voorstellingen van Fringe festival Amsterdam? Bekijk hier alle voorstellingen van Fringe festival Amsterdam
Het eigenzinnige Amsterdam Fringe Festival komt naar Theater Kikker met de prijswinnaars van het afgelopen seizoen. Stuk voor stuk hartveroverende, excentrieke en spannende voorstellingen van veelbelovend jong talent. Kom ‘fringen’ en zie the best of the best van dit spraakmakende festival op één avond!

 
terug <

geweest
voorstellingsinformatie
website
performers körper: Nanna Hanfargn Jensen en Leon Emil Franzke
concept, spel song of the sisters: Joske Koning, Annelie Koning en Marthe Koning
eindregie Song of the Sisters
Sanya Schreuder
Locatie
Grote Zaal
Annelies Verhelst

Deze toneelavond maakt duidelijk waar het Fringe Festival voor staat: verrassend theater, door onverwachte makers die echt veel te vertellen hebben. De sleutel is de vraag naar identiteit.

Zo is deze editie van de Best Of Fringe Tour niet alleen een aangename eerste kennismaking met nieuwe makers, maar ook een uitdagend en inhoudelijk programma geworden.

We bewonderen de uitzonderlijke performers en hun sterke samenwerking, die heeft geleid tot een krachtig en ontroerend stuk.

Fringe jury over Song of the Sisters

Ontzagwekkend intens danstheater van twee grote talenten.

Volkskrant over Körper

Programma

NEON – Körper
Körper bevraagt de onbewuste manier waarop de meesten van ons het leven leiden. We hebben allemaal onze eigen rituelen die ervoor dienen om ons zelfbeeld te bevestigen en ons ego te voeden, maar we stoppen zelden om te kijken waarop we onze keuzes baseren. Wat heeft ons gemaakt tot wie we zijn en wat gebeurt er als je niet aan de verwachtingen van de maatschappij voldoet?

Rikkert van Huisstede – Pop-up pauze act

King Sisters – Song of the Sisters
Drie zussen: een performer, een zangeres en een actrice die elkaar feilloos begrijpen in hun geïmproviseerde klanktaal. Wat verbindt en wat vervreemdt hen van elkaar? Spelend onderzoeken ze de grens tussen symbiose en autonomie in sterke beeldtaal, samenzang en klank-improvisatie. Snedige scènes, herkenbaar voor ieder met een broer of zus. Wie ben je met, en wie ben je los van je familie?

 

 

bekijk alle voorstellingen

terug naar boven Λ