Best of Fringe - Fringe festival Amsterdam

  za 16 februari

  Best of Fringe

  Fringe festival Amsterdam

  Het eigenzinnige Amsterdam Fringe Festival komt naar Theater Kikker met de prijswinnaars van het afgelopen seizoen. Stuk voor stuk hartveroverende, excentrieke en spannende voorstellingen van veelbelovend jong talent. Kom ‘fringen’ en zie the best of the best van dit spraakmakende festival op één avond!

   

  Programma

  King Sisters – Song of the Sisters

  Drie zussen: een performer, een zangeres en een actrice die elkaar feilloos begrijpen in hun geïmproviseerde klanktaal. Wat verbindt en wat vervreemdt hen van elkaar? Spelend onderzoeken ze de grens tussen symbiose en autonomie in sterke beeldtaal, samenzang en klank-improvisatie. Snedige scènes, herkenbaar voor ieder met een broer of zus. Wie ben je met, en wie ben je los van je familie?

  Rikkert van Huisstede - Pop-up pauze act

  NEON – Körper

  Körper bevraagt de onbewuste manier waarop de meesten van ons het leven leiden. We hebben allemaal onze eigen rituelen die ervoor dienen om ons zelfbeeld te bevestigen en ons ego te voeden, maar we stoppen zelden om te kijken waarop we onze keuzes baseren. Wat heeft ons gemaakt tot wie we zijn en wat gebeurt er als je niet aan de verwachtingen van de maatschappij voldoet?

   

   
  terug <

  koop tickets >
  data & tijden
  voorstellingsinformatie
  website
  performers körper: Nanna Hanfargn Jensen en Leon Emil Franzke
  concept, spel song of the sisters: Joske Koning, Annelie Koning en Marthe Koning
  eindregie Song of the Sisters
  Sanya Schreuder
  Locatie
  Kleine Zaal
  Annelies Verhelst

  Fringe jury over Song of the Sisters: “We bewonderen de uitzonderlijke performers en hun sterke samenwerking, die heeft geleid tot een krachtig en ontroerend stuk.”

  Volkskrant over Körper: “Ontzagwekkend intens danstheater van twee grote talenten.”


  terug naar boven Λ