Beaucoup de la troupe: Vaudeville 3 - De Theatertroep

  za 06 november t/m za 18 december

  Beaucoup de la troupe: Vaudeville 3

  De Theatertroep

  Deze voorstelling is geweest
  Benieuwd naar andere voorstellingen van De Theatertroep? Bekijk hier alle voorstellingen van De Theatertroep
  Op onze uitnodiging strijken de tien leden van de Theatertroep vier dagen neer in Theater Kikker, ze bouwen onze grote zaal om tot een Frans café en brengen er Beaucoup de la troupe: drie verschillende Vaudeville-programma’s, op zaterdag zelfs in één marathonprogramma.

  Op vrijdag is Vaudeville nummer 3 te zien, een gloednieuwe verzameling sketches, gedichtjes en liedjes, uitzinnige dansjes, goochelacts en acrobatische toeren.
  terug <

  tickets >
  data & tijden
  geweest
  voorstellingsinformatie
  website
  Theatertroep is
  Rosa Asbreuk, Patrick Duijtshoff, Kyrian Esser, Elisabeth ten Have, Timo Huijzendveld, Jordi Möllering, Nicoline Raatgever, Jochum Veenstra, Roos Visser, Jasmijn Vriethoff
  Locatie
  Grote Zaal

  Sinds vier jaar blaast de Theatertroep nieuw leven in een inmiddels bijna uitgestorven genre: dat van de vaudeville, een opeenvolging van luchtige, soms ook wat meer serieuze, scènes in de setting van een kermistoneel. Op een wankel, te klein plankier verdringen de acteurs zich in halsbrekende capriolen om hun scène tot een goed einde te brengen. Het tempo is hoog, de amusementswaarde groot en het spelplezier aanstekelijk.

  foto: Anna van Kooij

  De Theatertroep is een collectief van tien toneelspelers met een herkenbare speelstijl waarin de mechaniek van het ‘theatermaken’ wordt blootgelegd. Met hun Vaudeville-programma’s maakten ze furore op De Parade en ook in Theater Kikker, waar ze afgelopen jaren ook te zien waren met een komedie van Shakespeare (Twelfth Night), een speciaal voor De Theatertroep geschreven stuk van Judith Herzberg (Hoe echt is echt echt) en vorig seizoen met Zonder toestemming, een verzameling losse theaterscènes. In maart 2019 is De Theatertroep bij ons te zien met Opgediept, opnieuw een samenwerking met Judith Herzberg.

  bekijk alle voorstellingen

  terug naar boven Λ