Atlantis - La Isla Bonita / Frascati Producties

  ma 21 t/m di 22 januari

  Atlantis

  La Isla Bonita / Frascati Producties

  Vijf hydrofeministische zeemeerminnen leggen hun onderwaterwereld bloot. Ze komen uit een onderwaterwereld waarin alles met elkaar in verbinding staat. Ze nodigen het publiek uit na te denken over hun eigen manier van denken, aan land. Geen draaikolk van doemscenario's, oordelen, principes en verwijten maar een uitnodiging om samen te gaan zwemmen, beter te kijken en opnieuw te herinneren. Een uitnodiging tot nieuwsgierigheid.

  De zeemeerminnen nemen de toeschouwers mee naar hun wereld Atlantis, een verdronken eiland van afgestorven koraal diep in de zee. Terwijl hun schubben langzaam opdrogen in de theaterzaal, verlangen ze naar de vrije natuur, pure schoonheid en het eeuwige evenwicht tussen de elementen mens en de wereld. Hoe lang duurt het voor ze gaan stinken?
  terug <

  koop tickets >
  data & tijden
  voorstellingsinformatie
  website
  concept & spel
  Luit Bakker, Milou van Duijnhoven, Mirthe Labree, Aukje Schaafsma en Lisa Schamlé
  Eindregie
  Paul van der Laan
  Locatie
  Grote Zaal
  Casper Koster

  La Isla Bonita bestaat uit de performers Luit Bakker, Milou van Duijnhoven, Mirthe Labree, Aukje Schaafsma en Lisa Schamlé die in 2015 afstudeerden aan de opleiding Theatraal Performen van de Toneelacademie Maastricht. Hun afstudeervoorstelling La Isla Bonita (eindregie Jeroen De Man) werd een instant hit. Bij Frascati Producties maakten zij daarna La Lucha Libre. Het werk van La Isla Bonita is sterk beeldend en associatief, maatschappijkritisch, verfrissend en grappig.


  terug naar boven Λ