Are You Famous Around Here? - Werkplaats Walhalla

  do 30 t/m vr 31 januari

  Are You Famous Around Here?

  Werkplaats Walhalla

  Are You Famous Around Here? is dé nieuwe voorstelling over het kennen van je authentieke-ik en het effect van social media op onze generatie. Dat is verschrikkelijk. Dat is al honderd keer gemaakt. Dat klopt. Zie het als een opoffering omwille van de tijdsgeest. Tegen smaak en eigenwaarde in persen de jonge theatermakers Dalith Tempert, Elène Zuidmeer en Katelijne Beukema deze even hilarische als pijnlijke zoektocht naar hun échte zelf er uit. Hoe laten ze hun voetstappen achter op deze wereld, hoe blijven ze Forever Young, leven ze forever en worden ze famous?

  Gewapend met Rousseau in de ene hand en Het Einde van de Grote Verhalen in de andere, doen Dalith, Elène en Katelijne een gooi naar de maakbaarheid van onze tijd.
  terug <

  koop tickets >
  data & tijden
  voorstellingsinformatie
  Concept en spel
  Katelijne Beukema, Dalith Tempert, Elène Zuidmeer
  Regie
  Silke van Kamp
  Dramaturgie
  Céline Buren
  Kostuums
  Lieke Arends
  Muziek
  Julius Rense
  Lichtontwerp en techniek
  David Swaab
  Locatie
  Kleine Zaal
  werkplaats walhalla
  Derk Stenvers

  Werkplaats Walhalla is een kleinschalig podium en productiehuis voor professionele talentontwikkeling inéén. Het richt zich op talentvolle net-afgestudeerde theatermakers.

  Katelijne Beukema studeerde in 2018 af aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (Acteursopleiding) en was eerder te zien in Theater Kikker in de voorsteling Wholesale Destruction, van Zarah Bracht. Elène Zuidmeer volgde de acteursopleiding aan de Toneelschool ArtEZ in Arnhem. Acteerde in o.m. You can jump van Toneelgroep Oostpool/Boogeardt en WC Monster van theatergroep Lefkop (regie: Tim Kamps). Dalith Tempert studeerde Theatre and Education aan de HKU en richtte zich daarna, naast acteren, ook op schrijven en regisseren. Regie van Are you famous around here? Is in handen van Silke van Kamp. Zij studeerde in 2018  af aan de regieopleiding van Toneelacademie Maastricht. Haar afstudeervoorstelling Chimo zei Lila (te zien in De Nieuwe Collectie van Theater Kikker in 2018) ontving lovende kritieken en werd genomineerd voor de BNG-Bank theaterprijs 2019 voor jong talent.

  Derk Stenvers
  bekijk alle voorstellingen

  terug naar boven Λ