Antiman - tg Tiefschnee

  di 01 t/m vr 04 februari

  Antiman

  tg Tiefschnee

  Hij verhielp het leed van de gewone man, zo werd hij Antiman.

  Antiman wil geen superheld zijn. Toch ontvangt hij elke dag noodoproepen die hij niet kan negeren. Voor Antiman alleen geen brandende gebouwen, geheime codes en publieke aanbidding. Hij houdt zich bezig met verloren usb-sticks, lege accu’s en katten in bomen. Deze superheld heeft zich neergelegd bij zijn bestaan, tot er op een dag wordt aangeklopt. Het is Lance, een ambitieuze masterstudent Heroic Assistency and Operation Research, klaar voor zijn afstudeerstage.

  TG Tiefschnee vraagt zich met de tragikomische voorstelling Antiman af of we onlosmakelijk verbonden zijn met ons werk en hoe we onze identiteit achter ons beroep kunnen ontdekken.
  terug <

  tickets >
  data & tijden
  voorstellingsinformatie
  Tekst
  Rinske Bouwman
  Regie
  Merel van Huisstede
  Spel
  Boris van Bommel, Bengt Kropmans
  Vormgeving
  Dirk Sonneveld
  Licht & Geluid
  Marieke Jongenelen
  Locatie
  Kleine Zaal
  tg_tiefschnee_antiman
  Renate Stevens

  TG Tiefschnee is een Utrechts gezelschap dat in 2015 opgericht is door Merel van Huisstede en Rinske Bouwman. TG Tiefschnee staat voor licht absurdistisch teksttheater. De voorstellingen gaan over raslosers die op de rand van de samenleving staan en tragikomische plannen hebben om hun leven een andere wending te geven. Merel en Rinske waren eerder in Theater Kikker te zien met Most trees are blue, waarin twee aliens een bed & breakfast beginnen op aarde. In Karaoke Real Doll, waarin twee mannen en hun siliconen sekspoppen elkaar ontmoeten. En Vantablack, een tragikomische horrorverhaal over de eerste designerbaby en zijn creator.

  bekijk alle voorstellingen

  terug naar boven Λ