What You See: Anatomy of Togetherness (workshop) - What You See Festival 2020 / Monica Gillette & Gary Joplin

What You See: Anatomy of Togetherness (workshop)

What You See Festival 2020 / Monica Gillette & Gary Joplin

Tijdens de online workshop Anatomy of Togetherness XL verken je door middel van fysieke oefeningen, gesprekken en meer, de thema´s gender identiteit, gender expressie en verbondenheid in de digitale ruimte. De workshop wordt geleid door de internationale choreografen en dansactivisten Monica Gillette en Gary Joplin en is toegankelijk voor iedereen met interesse in het onderwerp. Er is geen danservaring nodig. Ga op zoek naar jouw gender talent en gender joy!

Anatomy of Togetherness is een internationaal uitwisselingsproject waarin diverse jongeren uit Nederland en Duitsland online samenkwamen om de mogelijkheden van een meer gender inclusieve samenleving te verkennen. Tijdens What You See wordt een breder publiek uitgenodigd deel te nemen aan het project.

 
terug <

voorstellingsinformatie
Door
Monica Gillette en Gary Joplin
Locatie
online
Britt Schilling

De derde editie van What You See Festival staat in het teken van Radical Tenderness. Met dans, theater, muziek, poëzie, expo’s en meer viert het festival de diversiteit van de mensheid en onderzoekt het hoe we, ook in kwetsbare tijden, met elkaar in verbinding kunnen blijven.

bekijk alle voorstellingen

terug naar boven Λ