Alles van waarde - De Veenfabriek

  vr 07 t/m za 08 december

  Alles van waarde

  De Veenfabriek

  Alles van Waarde is tragikomisch muziektheater over alles dat kwetsbaar is. Met compassie, zelfspot, muziek die zich tekortgedaan voelt, poëzie van Lucebert en gastronomie maakt de Veenfabriek je deelgenoot van een titanenstrijd tussen twee idealistische wereldverbeteraars overtuigd van hun eigen gelijk: aan de ene kant de verbitterde oude pacifist Luuk, kunstenaar in ruste, aan de andere kant zijn kleinzoon Huy die op vredesmissie gaat, gedreven door het ideaal desnoods te vechten voor wat kwetsbaar is.

  Joeri Vos (die eerder de actualiteit ving in teksten voor onder meer Oostpool) schreef opnieuw een komedie die de hartenklop van onze verwarrende tijd opzoekt. Nu voor de Veenfabriek, het muziektheatergezelschap waarvan hij sinds 2017 samen met Paul Koek artistiek leider is.
  terug <

  koop tickets >
  data & tijden
  voorstellingsinformatie
  website
  tekst & regie
  Joeri Vos
  compositie
  Ton van der Meer
  met
  Jacobien Elffers, Phi Nguyen, Ton van der Meer, John van Oostrum
  Locatie
  Grote Zaal
  foto: Anne Harbers

  Joeri Vos, verantwoordelijk voor tekst en regie van Alles van waarde, was sinds 2013 verbonden aan Oostpool waar hij verschillende regies deed, en nieuwe toneelteksten schreef, onder meer het satirische drieluik Goede bedoelingen, waarvan ook De Lankmoedigen deel uitmaakte, de voorstelling uit 2016 die hij zelf regisseerde. In 2017 trad hij toe tot de artistieke leiding van De Veenfabriek, waar hij samenwerkt met onder meer componist Ton van der Meer.

  Synopsis
  vx

  terug naar boven Λ