Uk&Puk Festival:1, 2, 3, 4 Poppetje van Papier 3-6 jaar - 2-ater Producties & De Grote Haay

do 01 januari

Uk&Puk Festival:1, 2, 3, 4 Poppetje van Papier 3-6 jaar

2-ater Producties & De Grote Haay

Alle voorstellingen tot en met 1 juni gaan niet door. Heb je tickets dan ontvang je hierover bericht.

Vanuit een levenloos stuk papier kreukelt een nieuw fantasierijk leven: een zaadje groeit uit tot een bloem, een rups ontpropt zich tot een vlinder, de papieren pop komt tot leven.

Op verschillende muziekstijlen nemen de vier acteurs de jonge kijkers mee naar het ontstaan van leven, liefde, humor en verdriet. 1,2,3,4, Poppetje van Papier is een poëtische woordeloze voorstelling die klein en groot zal boeien.

Het grote publiek leerde de papieren pop kennen in het tv-programma Popster, waar hij simpelweg werd geboren uit 3 stroken inpakpapier.

EXTRA: Het tekenatelier
De foyer van Theater Kikker verandert speciaal voor de kleine bezoekers van het Uk&Puk Festival in een tekenatelier. Daar kunnen de kinderen creatief aan de slag met papier, potlood en penseel. Overal staan heuse schildersezels opgesteld waar de kleine kunstenaars zich kunnen uitleven in zwart, wit of alle kleuren van de regenboog! Dus doe inspiratie op bij de mooie voorstellingen die tijdens Uk&Puk te zien zijn en teken er naar hartenlust op los!
terug <

voorstellingsinformatie
Regie & Script
Mark Haayema
Spel
Aniek Stokkers, Christiaan Koetsier en Dennis de Groot
Muziek
Jan Paul de Bondt
Decor
Marlies Schot
Productie
2-ater Producties
Concept
De Grote Haay
Locatie
Grote Zaal

De Grote Haay is opgericht door Mark Haayema & Dennis de Groot. Mark schrijft kinderboeken (Johannes de Parkiet – kerntitel KBW 2018), jeugdtheater (Meneertje Meer – Zilveren Krekel 2018, In de kelder staat een huis – Zilveren Krekel 2019) en televisie (Pipo de Clown, Woezel &Pip). Als acteur, poppenspeler en regisseur werkte hij voor Tg Gnaffel, Rotheater, Holland Opera, De BoterhamShow, Sesamstraat, Efteling, Tg Winterberg, NTR en Herman van Veen.

Dennis deed in 2010 mee aan het programma ‘Op zoek naar Zorro’. Sindsdien speelde hij in voorstellingen als WarHorse, Kikker is verliefd, Woezel & Pip, Oma mag ik mijn pop terug? De Vriendelijke Draak en Mamma Mia. Hij regisseerde dit jaar Ciske de Rat voor stichting Treatief en tevens is Dennis als docent verbonden aan de jeugdmusicaltheaterschool Mirakel in Gouda en Oudewater.

Het tekenatelier

terug naar boven Λ