Uk&Puk Festival:1, 2, 3, 4 Poppetje van Papier 3-6 jaar - 2-ater Producties & De Grote Haay

  zo 03 mei

  Uk&Puk Festival:1, 2, 3, 4 Poppetje van Papier 3-6 jaar

  2-ater Producties & De Grote Haay

  Vanuit een levenloos stuk papier kreukelt een nieuw fantasierijk leven: een zaadje groeit uit tot een bloem, een rups ontpropt zich tot een vlinder, de papieren pop komt tot leven.

  Op verschillende muziekstijlen nemen de vier acteurs de jonge kijkers mee naar het ontstaan van leven, liefde, humor en verdriet. 1,2,3,4, Poppetje van Papier is een poëtische woordeloze voorstelling die klein en groot zal boeien.

  Het grote publiek leerde de papieren pop kennen in het tv-programma Popster, waar hij simpelweg werd geboren uit 3 stroken inpakpapier.

  EXTRA: Het tekenatelier
  De foyer van Theater Kikker verandert speciaal voor de kleine bezoekers van het Uk&Puk Festival in een tekenatelier. Daar kunnen de kinderen creatief aan de slag met papier, potlood en penseel. Overal staan heuse schildersezels opgesteld waar de kleine kunstenaars zich kunnen uitleven in zwart, wit of alle kleuren van de regenboog! Dus doe inspiratie op bij de mooie voorstellingen die tijdens Uk&Puk te zien zijn en teken er naar hartenlust op los!
  terug <

  koop tickets >
  data & tijden
  voorstellingsinformatie
  Regie & Script
  Mark Haayema
  Spel
  Aniek Stokkers, Christiaan Koetsier en Dennis de Groot
  Muziek
  Jan Paul de Bondt
  Decor
  Marlies Schot
  Productie
  2-ater Producties
  Concept
  De Grote Haay
  Locatie
  Grote Zaal

  De Grote Haay is opgericht door Mark Haayema & Dennis de Groot. Mark schrijft kinderboeken (Johannes de Parkiet – kerntitel KBW 2018), jeugdtheater (Meneertje Meer – Zilveren Krekel 2018, In de kelder staat een huis – Zilveren Krekel 2019) en televisie (Pipo de Clown, Woezel &Pip). Als acteur, poppenspeler en regisseur werkte hij voor Tg Gnaffel, Rotheater, Holland Opera, De BoterhamShow, Sesamstraat, Efteling, Tg Winterberg, NTR en Herman van Veen.

  Dennis deed in 2010 mee aan het programma ‘Op zoek naar Zorro’. Sindsdien speelde hij in voorstellingen als WarHorse, Kikker is verliefd, Woezel & Pip, Oma mag ik mijn pop terug? De Vriendelijke Draak en Mamma Mia. Hij regisseerde dit jaar Ciske de Rat voor stichting Treatief en tevens is Dennis als docent verbonden aan de jeugdmusicaltheaterschool Mirakel in Gouda en Oudewater.

  Het tekenatelier
  bekijk alle voorstellingen

  terug naar boven Λ