kortingen en passen


KikkerKortingsPas
KikkerPassePartout
kortingen voor studenten


Met korting naar Theater Kikker

De meeste voorstellingen in Theater Kikker kunnen door studenten, scholieren en houders van een U-pas of KikkerKortingsPas met een korting van 2 à 3 euro worden bezocht. Dit geldt zowel bij de e-tickets als bij kaarten die aan de kassa worden gekocht. Bij voorstellingen en concerten van € 8,- en goedkoper wordt geen kortingsprijs aangeboden. De kortingsprijs staat vermeld bij de voorstelling, op deze site of in de folder. Zowel bij de kassa als bij de kaartcontrole moet de pas (collegekaart / CJP-cultuurkaart / U-pas of KikkerKortingsPas + legitimatie) kunnen worden getoond.
Een e-ticket is vrijwel altijd € 2,- goedkoper dan een kaartje aan de kassa.


KikkerKortingsPas

Met 2 of 3 euro korting naar Theater Kikker? Schaf voor € 10,- de KikkerKortingsPas aan en bezoek een jaar lang voorstellingen en/of concerten tegen de kortingsprijs zoals vermeld in de maandfolder en op onze website. En u krijgt de maandfolder automatisch toegezonden. De KikkerKortingsPas is strikt persoonlijk en bij kaartcontrole kan naast de pas ook om legitimatie gevraagd worden. De pas is vanaf het moment van aanschaf een jaar geldig en is te bestellen met bijgaand bestelformulier. N.B. Studenten, scholieren en houders van U-pas krijgen dezelfde korting als houders van de KikkerKortingsPas.

voorwaarden KikkerKortingsPas

download het aanvraagformulier


‘Gratis’ naar Theater Kikker


KikkerPassePartout

Een buitenkans voor theaterveelvraten! Betaal één bedrag, € 195,- (studenten € 150,-) en bezoek een jaar lang (vanaf het moment van aanschaf) alle voorstellingen helemaal voor niets! En natuurlijk krijgt u tevens de maandfolder thuis. Het passe-partout is strikt persoonlijk en naast de pas kan bij kaartcontrole ook om legitimatie gevraagd worden. Het KikkerPassePartout is te bestellen met het bestelformulier dat u hier kunt downloaden. Dit formulier is ook verkrijgbaar aan de kassa van Theater Kikker of telefonisch aan te vragen via tel. 030-2319666. 

voorwaarden KikkerPassePartout

download het aanvraagformulier


kortingen voor studenten

Studenten krijgen op vrijwel iedere voorstelling een korting van 2 à 3 euro. Zowel bij de kassa als bij de kaartcontrole moet wel een collegekaart kunnen worden getoond.

Happy Tuesday

Iedere dinsdag betaal je als student slechts € 10,- (of minder) voor je toegangskaartje. Daarmee wordt theaterbezoek ook met een kleine beurs betaalbaar. Koop je kaartje aan de kassa of via deze site en vergeet niet je collegekaart mee te nemen. De voorstellingen die hieronder staan genoemd zijn op een dinsdag te zien. De Happy Tuesday-prijs verschijnt vanzelf tijdens het kopen van een e-ticket!

KikkerPassePartout Student
Speciaal voor studenten is er het KikkerPassePartout Student. Het KikkerPassePartout Student is alleen verkrijgbaar aan de dagkassa van Theater Kikker op vertoon van een inschrijvingsbewijs van de opleiding en geldige legitimatie. Je betaalt dan het kortingstarief van € 150,-. Betalen kan in één keer of in twee termijnen (extra kosten van € 5,-), contant of met pinpas.
Vul dit formulier vast in en neem het mee naar de kassa.


Geen voorstellingen gevonden.

Theater Kikker

Ganzenmarkt 14, Utrecht
Postbus 185
3500 AD Utrecht

T 030-2319666
E info@theaterkikker.nl

openingstijden kassa:

Dinsdag t/m vrijdag van 15u00 tot 18u00 en vanaf een uur voor aanvang. De dagkassa is gesloten van di 13 mei t/m vr 5 september.

Problemen met de website?

Meld het aan Theater Kikker.

Deze site gebruikt cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie

X