Lucifers Val, een duivels dilemma in de Domtoren · theater

Theater EA

n.b. voor tickets die u aan de kassa koopt betaalt u € 2,- meer

Lucifers Val, een duivels dilemma in de Domtoren
Lucifer, lievelingszoon van God, vertelt hoe het in de hemel was voordat de mens geschapen werd. Hij zag toe hoe zijn vader Adam creëerde. Toen God hem echter beval te knielen voor zijn nieuwste creatie, twijfelde hij. Wat Lucifer niet wist, was dat hij hiermee zijn plaats in de hemel op het spel zette…

Lucifers Val is gebaseerd op het universele verhaal van de gevallen engel. Op basis van teksten uit de Bijbel en de Koran schreef en maakte regisseur Tarkan Köroğlu een solovoorstelling, die wordt gespeeld door actrice Anne Fé de Boer. Lucifers Val is te zien in de Michaëlskapel van de Utrechtse Domtoren. Met licht- en videoprojecties van de Turkse videokunstenaars van NOHLAB wordt deze unieke locatie omgetoverd tot een mystieke theateromgeving.

Let op!
De kapel is alleen te bereiken via trappen (ca. 60 treden). Kaarten zijn online te koop via deze site of vanaf een half uur voor aanvang bij de avondkassa van de Michaëlskapel (Domplein 21, Utrecht).
Lucifers Val (c) Jochem Jurgens
Overige informatie

website Theater EA

Regie en tekst:
Tarkan Köroğlu
Spel:
Anne Fé de Boer
Dramaturg:
Ludo Costongs
Video ontwerp:
NOHlab

foto's:
Jochem Jurgens
 

 

 

Bookmark and Share
 
< juni 2012 >
 
  M D W D V Z Z
22
 
 
 
 
1
2
3
23
4
5
6
7
8
9
10
24
11
12
13
14
15
16
17
25
18
19
20
21
22
23
24
26
25
26
27
28
29
30
 

Deze site gebruikt cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie

X